Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Borealis

Het Katia Borealis is een bijzonder kleurrijk verloopgaren welke is gemaakt van honderd procent acryl. Het garen kenmerkt zich in eerste instantie door een los gedraaide structuur. Bovendien valt het meteen op dat ze lekker zacht aanvoelt op de huid. Het kleurrijke verloop waar u op kunt rekenen bij dit garen komt niet alleen perfect tot uiting in allerhande accessoires zoals bijvoorbeeld een omslagdoek of een sjaal, wat daarenboven ook te denken van kledingstukken zoals een trui of een vest? Is uw aandacht getrokken en wilt u graag overgaan tot het bestellen van het garen? Dan is het zeker en vast de moeite waard om even een kijkje te nemen in het assortiment wol en garen dat hier in onze webwinkel is terug te vinden!

Een opvallend, kleurrijk verloop

Het aantrekkelijke, kleurrijke verloop waar dit garen zich door kenmerkt komt perfect tot uiting in verschillende accessoires. Het is dan ook zo dat er van dit garen in de praktijk veelvuldig gebruik wordt gemaakt voor wat betreft het maken van bijvoorbeeld omslagdoeken evenals sjaals. Bent u niet meteen van plan om accessoires te maken met behulp van dit garen, maar gaat u Katia Borealis gebruiken voor het zelf maken van diverse kledingstukken? Ook dat is natuurlijk perfect mogelijk met garen van het merk Katia. Op dit vlak kunt u er voor kiezen om er bijvoorbeeld een mooie trui of vest mee te maken. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke creatie u ook in gedachten mag hebben, het is steeds een aanrader om op z'n minst te overwegen om daarvoor gebruik te maken van het fantastische garen!

De eigenschappen van het Katia Borealis garen

Bent u benieuwd naar de eigenschappen waar het garen uit de Borealis collectie over beschikt? Ook op dit vlak vertellen we u natuurlijk graag alles wat u wenst te weten. In eerste instantie is het zo dat u rekening dient te houden met naalden met een dikte van van 4 à 4,5 mm voor wat het gebruik van dit garen betreft. Daarnaast is het ook interessant om te weten dat één bol van het Katia Borealis garen goed is voor een gewicht van 100 gram. Dit staat gelijk aan een lengte op vlak van draad van 300 meter. De stekenverhouding die van toepassing is bij dit type garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 17 steken x 24 naalden. Tot slot is het ook interessant om te weten dat dit garen machinewasbaar is tot op een temperatuur van 30 graden en ze uiteraard niet in de wasdroger mag worden gestopt.

Plaats uw bestelling voor Borealis nu!

Het garen uit deze collectie kan worden aangekocht in verschillende kleurencombinaties. Bovendien zorgt de samenstelling waar dit garen over beschikt er voor dat ze gebruikt kan worden voor de meest uiteenlopende creaties. Het feit dat dit garen ook machinewasbaar is draagt uiteraard alleen maar bij aan haar gebruikscomfort. Het mag dan ook duidelijk zijn, heeft u ook interesse in het gebruik van dit garen en wilt u deze graag tegen de meest interessante voorwaarden kunnen bestellen? In dat geval is het zonder enige twijfel een aanrader om er voor te kiezen om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier! Zo haalt u meteen het maximale uit uw Katia Borealis garen!