Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Bombay

Het Katia Bombay garen is een mooie, dunne draad welke is gemaakt van honderd procent katoen. Het betreft bovendien een gemêleerde draad waarbij de bijzondere behandeling er voor zorgt dat de draad over een mooie zijdeglans is komen te beschikken. Door gebruik te maken van dit garen kunt u er voor zorgen dat u de mooiste opengewerkte haakwerkjes realiseert. Bent u eerder van plan om een mooie, gebreide top in ajour te maken? Ook in dat geval is het steeds de moeite waard om daarvoor te kiezen. Wilt u hier graag meer over te weten komen of zou u dit type garen graag meteen willen bestellen tegen de best mogelijke prijs? In beide gevallen is het een absolute aanrader om even een kijkje te nemen in het aanbod van ons wol en garen welke wij voor u in petto hebben!

Een garen met een opvallend kleurverloop

Het valt meteen op dat het garen dat deel uitmaakt van de Katia Bombay collectie is gemaakt van gemerceriseerd katoen welke ook nog eens over een bijzonder leuk kleurverloop beschikt. Het kleurverloop gaat langzaam wat er voor zorgt dat er een bijzonder en erg leuk strepenpatroon is ontstaan. Op deze manier leent dit garen zich natuurlijk bij uitstek voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Welke kleurencombinatie u bovendien ook in gedachten mag hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Of u nu met andere woorden eerder een liefhebber bent van zachte kleuren of u toch eerder de voorkeur geeft aan wat hardere, opvallendere kleuren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Over welke eigenschappen beschikt het Katia Bombay garen?

Ondanks het mooie strepenpatroon waar dit garen over beschikt is het niet meer dan normaal dat u ook even zult willen blijven stil staan bij de precieze kenmerken waar het garen over beschikt. Op dit vlak kunt u er rekening mee houden dat de dikte van de naald die wordt gebruikt in combinatie met dit garen 3 à 3,5 mm dient te bedragen. Eén bol van het Katia Bombay garen beschikt over een gewicht van 100 gram en heeft een lengte van 230 meter. Denkt u er aan om een trui met maat 42 te maken? In dat geval dient u er rekening mee te houden dat u daarvoor ongeveer 4 bollen nodig heeft.

Bestel uw Bombay garen nu!

Bent u ook helemaal betoverd door het prachtige strepenpatroon waar het Bombay garen over beschikt? Wilt u dan ook bijgevolg graag dit Katia garen kunnen bestellen tegen een zeer interessante prijs? Dan helpen wij u graag verder! Niet alleen koopt u dit garen hier aan tegen een scherp prijskaartje, daarnaast is het ook nog eens zo dat u een keuze kunt maken uit een ongelofelijk ruim aanbod bestaande uit de meest uiteenlopende kleurencombinaties. Heeft u een bestelling geplaatst voor een waarde van ten minste 45 euro? In dat geval is het ook interessant om te weten dat wij de verzendkosten op deze bestelling voor onze rekening zullen nemen. Zo kunt u het garen uit de Katia Bombay collectie pas echt in huis halen tegen de meest interessante prijs!