Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Balloon

Het garen dat deel uitmaakt van de Katia Balloon collectie is een meerkleurig garen welke verkrijgbaar is in verschillende, leuke en levendige kleuren. Dit garen bestaat uit een combinatie van wol en acryl en is bijzonder geschikt om te gebruiken voor het breien van truien voor kinderen evenals mantels met knopen. Tijdens de donkere winterdagen zullen de creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van het garen zorgen voor de nodige vreugde. Dit garen kunt u onder meer gebruiken om gebreide capuchons evenals maxi halsdoeken te maken. Bent u eveneens geïnteresseerd in alle voordelen die verbonden zijn aan het Katia Balloon garen? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling wol en garen vandaag nog!

Garen met diverse kleurencombinaties

Het garen dat is terug te vinden in de collectie is een meerkleurig garen. U kunt hier bij Caro's Atelier een keuze maken uit tal van verschillende kleurencombinaties. Dit zorgt er voor dat u steeds de leukste creaties in de meest uiteenlopende stijlen kunt maken met het merk Katia. Bijzonder is ook het Balloon Veelkleurig garen. U kunt er in de praktijk in ieder geval voor kiezen om gebruik te maken van dit garen voor het maken van de leukste truien voor kinderen evenals mantels die zijn voorzien van knopen. De creaties die tot stand komen met behulp van het Katia Balloon garen zijn zowel geschikt om te dragen tijdens de herfst als tijdens de winter.

De kenmerken van het Katia Balloon garen

Het garen dat deel uitmaakt van de Balloon collectie beschikt over zeer specifieke eigenschappen. In eerste instantie is er de samenstelling bestaande uit 50 procent scheerwol en 50 procent acryl. Dat is echter niet alles. Eén bol van het garen is goed voor een gewicht van 100 gram en een lengte van 50 meter. Het wassen van creaties die zijn gemaakt met behulp van het garen kan gebeuren op wolwas 30 graden en het is belangrijk om er rekening mee te houden dat dit garen bij voorkeur liggend dient te worden gedroogd. Het strijken van creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen dient bovendien te gebeuren op een lage temperatuur.

Bestel nu uw Balloon garen tegen de beste prijs

Zou u graag ook gebruik willen maken van het garen voor het realiseren van de mooiste kledingstukken voor bijvoorbeeld kinderen? In dat geval nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen in het aanbod hier bij Caro's Atelier. Dit garen kan bij ons niet alleen worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleurencombinaties, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een bijzonder interessante prijs. Vanaf een bestelwaarde van ten minste 45 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bestel daarom ook gelijk uw naalden en andere producten mee. Garen uit de collectie welke wordt besteld voor 21:00 uur wordt bovendien door ons dezelfde dag nog verzonden. Het mag dan ook duidelijk zijn, er zijn heel wat voordelen verbonden aan het bestellen van het garen uit de Katia Balloon collectie hier bij Caro's Atelier!