Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Katia Baby Nature

Het Katia Baby Nature omschrijven we het best als een organische, chloorvrije evenals bijzonder zuivere merinowol. Het betreft hier dan ook een soort garen welke zich in de praktijk uitstekend leent voor het breien evenals haken van bijvoorbeeld kledingstukken voor baby's evenals allerhande accessoires. Op het ogenblik dat u het aanbod met garen gaat ontdekken hier bij Caro's Atelier zult u ogenblikkelijk kunnen vaststellen dat ze ook verkrijgbaar is in een groot aantal mooie en bovendien ook zachte kleuren. Wilt u graag nog meer ontdekken over al het moois dat dit garen voor u in petto heeft of wilt u ze graag meteen kopen? In beide gevallen helpen we u zeer graag verder! Maak zachte creaties voor baby’s met wol en garen uit ons assortiment.

Houder van het ICEA certificaat

Er zijn behoorlijk wat niet onbelangrijke voordelen waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met het Katia Baby Nature garen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat dit garen van het merk Katia over een ICEA certificaat beschikt. Deze garandeert onder meer dat er uitsluitend zuivere, natuurlijke vezels worden gebruikt. Dat is echter niet alles. Iedereen die van plan is om te werken met een bepaald garen zal namelijk ook graag stil willen blijven staan bij het onderhoudsvriendelijke aspect waarover ze beschikt. Ook op dit vlak scoort het garen uitstekend. Het is namelijk zo dat ze gewoon in de wasmachine kan worden gestopt! Op deze manier is het wassen van alle creaties die zijn gemaakt met behulp van het garen absoluut kinderspel!

Aan de slag met het Katia Baby Nature garen!

Tot dusver heeft u reeds heel wat interessante voordelen gehoord die zijn verbonden aan dit Katia garen. Wilt u er zelf ook mee aan de slag gaan? In dat geval is het aan te raden om gebruik te maken van naalden met een dikte van 2,50 tot 3,00 mm. Bovendien is het ook interessant om te weten dat het garen verkrijgbaar is in bollen van 25 gram die telkens goed zijn voor 110 meter aan draad. Gaat u dit garen onder meer gebruiken voor het maken van een trui in maat 42 en wilt u graag weten hoeveel bollen u daarvoor precies nodig heeft? Wel, u dient hiervoor ongeveer 12 bollen garen in huis te halen. Hebben alle voordelen van Katia Baby Nature u ook weten te overtuigen en wilt u dit fantastische garen graag meteen bestellen? Dat kan hier bij Caro's Atelier!