Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Katia Baby Nature

Het Katia Baby Nature omschrijven we het best als een organische, chloorvrije evenals bijzonder zuivere merinowol. Het betreft hier dan ook een soort garen welke zich in de praktijk uitstekend leent voor het breien evenals haken van bijvoorbeeld kledingstukken voor baby's evenals allerhande accessoires. Op het ogenblik dat u het aanbod met garen gaat ontdekken hier bij Caro's Atelier zult u ogenblikkelijk kunnen vaststellen dat ze ook verkrijgbaar is in een groot aantal mooie en bovendien ook zachte kleuren. Wilt u graag nog meer ontdekken over al het moois dat dit garen voor u in petto heeft of wilt u ze graag meteen kopen? In beide gevallen helpen we u zeer graag verder! Maak zachte creaties voor baby’s met wol en garen uit ons assortiment.

Houder van het ICEA certificaat

Er zijn behoorlijk wat niet onbelangrijke voordelen waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met het Katia Baby Nature garen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat dit garen van het merk Katia over een ICEA certificaat beschikt. Deze garandeert onder meer dat er uitsluitend zuivere, natuurlijke vezels worden gebruikt. Dat is echter niet alles. Iedereen die van plan is om te werken met een bepaald garen zal namelijk ook graag stil willen blijven staan bij het onderhoudsvriendelijke aspect waarover ze beschikt. Ook op dit vlak scoort het garen uitstekend. Het is namelijk zo dat ze gewoon in de wasmachine kan worden gestopt! Op deze manier is het wassen van alle creaties die zijn gemaakt met behulp van het garen absoluut kinderspel!

Aan de slag met het Katia Baby Nature garen!

Tot dusver heeft u reeds heel wat interessante voordelen gehoord die zijn verbonden aan dit Katia garen. Wilt u er zelf ook mee aan de slag gaan? In dat geval is het aan te raden om gebruik te maken van naalden met een dikte van 2,50 tot 3,00 mm. Bovendien is het ook interessant om te weten dat het garen verkrijgbaar is in bollen van 25 gram die telkens goed zijn voor 110 meter aan draad. Gaat u dit garen onder meer gebruiken voor het maken van een trui in maat 42 en wilt u graag weten hoeveel bollen u daarvoor precies nodig heeft? Wel, u dient hiervoor ongeveer 12 bollen garen in huis te halen. Hebben alle voordelen van Katia Baby Nature u ook weten te overtuigen en wilt u dit fantastische garen graag meteen bestellen? Dat kan hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.