Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Azteca

Bent u op zoek naar een uitstekend garen voor het maken van grof breiwerk of andere grote projecten? In dat geval is het zeker en vast een aanrader om daarvoor in de richting te kijken van het Katia Azteca garen. Dit type garen wordt geleverd in bollen die beschikken over een groot aantal meters. Het garen kenmerkt zich bovendien door een fijne dikte om mee te breien. Bovendien is het ook nog eens zo dat dit garen zich kenmerkt door een gedraaide structuur waardoor het garen niet alleen sterk, maar ook vormbehoudend blijft. Bent u ook wel geïnteresseerd in het bestellen van dit garen, maar wilt u deze wel in huis kunnen halen tegen de meest interessante prijs? Dan is het ongetwijfeld een aanrader om er voor te kiezen om ze te bestellen hier uit het assortiment wol en garen bij Caro's Atelier!

Waarom kiezen voor dit mooie garen?

Er zijn aan het garen uit deze collectie heel wat interessante voordelen verbonden. In eerste instantie is het zo dat ze over een bijzonder fijne dikte beschikt om mee te gaan breien. Dat is echter niet alles, want wat bovendien ook nog te denken van de gedraaide structuur die het Katia garen voorziet van een optimale sterkte en vormbehoudendheid? Daarnaast valt het bij het bekijken van het assortiment met Katia Azteca garen ook meteen op dat er heel wat verschillende gemêleerde winterkleuren in zijn terug te vinden. Bovendien zorgen de kleine variaties in de dikte van de draad er voor dat elk project uniek wordt. Al deze verschillende voordelen hebben er inmiddels voor gezorgd dat heel wat mensen er voor hebben gekozen om met dit type van garen aan de slag te gaan!

De kenmerken van het Katia Azteca garen

Het spreekt voor zich dat elk type garen over diens eigen specifieke kenmerken beschikt. Dat geldt uiteraard ook voor het Katia Azteca garen. Dit type garen bestaat uit een combinatie van 53 procent wol en 47 procent acryl. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 100 gram en is goed voor ongeveer 180 meter aan draad. Bent u van plan om met behulp van dit garen een mooie, winterse trui te maken? Dat kan! U moet er dan wel rekening mee houden dat u voor het realiseren van een dergelijke trui de beschikking moet hebben over 5 bollen van dit garen. De stekenverhouding welke van toepassing is, is 10 x 10 centimeter = 17 steken x 23 naalden. Hebben deze kenmerken u ook wel weten te overtuigen en wilt u bijgevolg ook graag overgaan tot het bestellen van het garen met bijpassende breinaalden? Wacht dan niet langer en ontdek snel de verschillende mogelijkheden hier in het assortiment van Caro's Atelier!

Bijzonder geschikt voor het realiseren van winterse creaties

Op het ogenblik dat u mooie, winterse kleding wenst te realiseren is het altijd belangrijk om goed te kijken naar de eigenschappen waar het garen waar u gebruik van wenst te maken over beschikt. Wanneer u dat doet zal het meteen duidelijk worden dat dit Katia Azteca garen u heel wat moois te bieden heeft. Dit geldt niet alleen voor het fijne karakter van dit garen, daarnaast is ze ook nog eens verkrijgbaar in tal van verschillende gemêleerde winterkleuren. De combinatie van beide factoren zorgt er voor dat het realiseren van al uw winterse creaties met behulp van dit garen zomaar even nog leuker wordt. Bovendien zult u na afloop ook kunnen vaststellen dat al uw winterse creaties over de meest optimale uitstraling zullen beschikken.

Koop uw Katia Azteca garen nu hier bij Caro's Atelier!

Heeft de informatie die is terug te vinden op deze pagina met betrekking tot dit garen u eveneens weten te overtuigen? Bent u dan ook van plan om over te gaan tot het kopen van één of misschien zelfs meerdere bollen van dit garen? In dat geval kunt u hier bij Caro's Atelier nog rekenen op een aantal zeer interessante, extra voordelen. Wij zorgen er bijvoorbeeld niet alleen voor dat u bent verzekerd van scherpe prijzen voor wat het aanschaffen van Katia Azteca garen betreft, daarnaast garanderen we u ook steeds een zeer snelle en bovendien ook voordelige verzending. Vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro worden alle orders die hier bij Caro's Atelier worden geplaatst bovendien gratis verzonden!