Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Azteca Milrayas

Katia Azteca Milrayas is een prachtig combinatiegaren welke is gemaakt van wol en acryl. Het garen kenmerkt zich door een kleurrijk karakter waardoor u er de meest uiteenlopende creaties mee kunt realiseren. Het garen mag zich een zusje noemen van het Katia Azteca garen, maar realiseert een aanzienlijk dunner gestreept effect. Aan de slag gaan met dit type garen betekent dat u de mogelijkheid heeft om tal van verschillende mooie kledingstukken te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het garen uit deze collectie te gebruiken voor het maken van een trui, maar ook voor het maken van een vest leent ze zich werkelijk uitstekend. Lijkt dit alles u ook wel wat en wilt u graag ook kunnen genieten van alle voordelen die zijn verbonden aan het Katia Azteca Milrayas garen? Wacht dan niet langer en koop wol en garen nu hier bij Caro's Atelier!

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren

Katia Azteca Milrayas is een veelkleurige wol waarbij er een kort verloop in kleur kan worden opgemerkt. Het gevolg hiervan is dat er sprake is van leuke strepen in het ontwerp. Bij het bekijken van het assortiment met garen hier bij Caro's Atelier zult u kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende kleuren worden aangeboden door het merk Katia. Het gevolg daarvan is dat er eigenlijk altijd wel een kleur voor handen is welke perfect zal weten te voldoen aan uw vooropgestelde verwachtingen. Gebruikmaken van het garen is bovendien mogelijk in combinatie met een naald met een dikte van 5 à 5,5 mm. Het gewicht van één bol van dit garen is 100 gram waardoor ze u voorziet van een lengte van 180 meter aan draad.

Een geschikt garen voor verschillende projecten

Een niet onbelangrijk deel van de populariteit waar het garen uit deze lijn op kan rekenen is terug te vinden in het feit dat het garen kan worden gebruikt voor tal van uiteenlopende projecten. Dit betekent dat u er niet alleen de leukste truien en vesten mee kunt maken, ook poncho's evenals dekens behoren tot de mogelijkheden. Voor welke van deze verschillende creaties u uiteindelijk ook zult kiezen, u zult altijd kunnen vaststellen dat het belangrijkste kenmerk van dit garen naar boven zal komen, namelijk het prachtige strepenverloop. Hoe dan ook, welke projecten u mogelijks ook in uw hoofd mag hebben, het is altijd de moeite waard om te overwegen om daarvoor gebruik te maken van het garen dat deel uitmaakt van de Katia Azteca Milrayas collectie.