Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Azteca Fine

Katia Azteca Fine garen kunnen we het best omschrijven als het perfecte garen voor het maken van winters breiwerk. Dit is niet in het minst het geval omdat het Katia Azteca Fine garen beschikt over een groot aantal meters op één bol. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze een fijne dikte heeft waardoor het breien met dit garen eigenlijk altijd kan worden omschreven als een waar plezier. De gedraaide structuur die als kenmerkend kan worden omschreven voor dit garen zorgt er bovendien voor dat het garen niet alleen sterk is, maar bovendien ook prima haar vorm weet te behouden. Dit is uiteraard nog maar het puntje van de ijsberg. Is uw aandacht voor dit Katia Azteca Fine garen ook getriggerd en wilt u er graag meer over te weten komen? Dan bent u daarvoor bij ons zonder enige twijfel aan het juiste adres. Maak de mooiste creaties met wol en garen!

Variant op het Katia Azteca garen

Waarschijnlijk bent u hier in het aanbod van Caro's Atelier ook al het Katia Azteca garen tegen gekomen. Dit type garen vertoont grote overeenkomsten met het Katia Azteca Fine garen. Deze laatste is echter net wat dunner waardoor ze nog aangenamer is om mee te breien. Dit betekent ook meteen dat het wordt aangeraden om voor dit type garen gebruik te maken van een naalddikte van 4 mm. Eén bol van het Katia Azteca Fine garen heeft een gewicht van 100 gram en is daarmee goed voor een lengte van 270 meter aan draad. De fijnheid evenals de structuur van dit garen zorgt er voor dat er werkelijk zeer veel verschillende creaties mee gemaakt kunnen worden. Bent u in eerste instantie van plan om er een trui met maat 42 van te maken? In dat geval moet u er rekening mee houden dat u daarvoor nood zult hebben aan 4 bollen. De stekenverhouding voor dit Katia garen is bovendien vastgesteld op 10 x 10 centimeter = 18 steken x 25 naalden.

Ook aan de slag gaan met Katia Azteca Fine garen?

Katia Azteca Fine garen gebruiken brengt zoals u reeds heeft kunnen lezen een groot aantal interessante voordelen met zich mee. Niet alleen is het werkelijk fantastisch breien met dit garen, daarnaast is het mogelijk om er verschillende, prachtige creaties mee te maken. Dat is natuurlijk nog niet alles. Zoals u van ons gewend bent zorgen wij er namelijk ook nog eens voor dat u dit garen van Katia kunt kopen tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Plaatst u bovendien een bestelling voor een bedrag van ten minste 45 euro? Dan nemen wij ook nog eens de verzendkosten voor onze rekening. Heeft u binnen korte termijn nood aan dit garen? Ook dat is geen probleem. Bestellingen die worden geplaatst voor 21:00 uur versturen wij namelijk dezelfde dag nog. Op deze manier kunt u binnen geen tijd aan de slag gaan met het door u aangekochte Katia Azteca Fine garen!