Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Katia Azteca Degrade

Het Katia Azteca Degrade garen is een meerkleurig garen welke op de markt verkrijgbaar is in gemarmerde evenals vrolijke kleuren. Amper twee bollen van dit garen zijn voldoende om de meest uiteenlopende creaties mee te maken. Denk op dit vlak niet alleen aan bijvoorbeeld beenwarmers die zijn gebreid, maar ook aan mutsen evenals pluizige, losse kragen. In principe kunt u met dit garen dan ook heel wat verschillende richtingen uit. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er in de praktijk vooral voor wordt gekozen om dit garen te gebruiken voor het maken van babykleding evenals kindervesten. Hoe dan ook, wilt u ook graag aan de slag gaan met het garen? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog tegen de meest aantrekkelijke aankoopprijs binnen het assortiment wol en garen bij Caro's Atelier!

Keuze uit de meest uiteenlopende kleurencombinaties

Op het ogenblik dat u over wenst te gaan tot het kopen van het Katia Azteca Degrade garen is het natuurlijk ook van belang om rekening te houden met de exacte kleurencombinaties waarin dit garen verkrijgbaar is. Wat dit betreft kunnen eigenlijk alle verwachtingen zonder probleem worden ingelost. Het garen kan dan ook worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren waardoor uw creaties er precies zo uit zullen komen te zien zoals u op voorhand reeds in gedachten had. Vergeet bij het bekijken van het aantal aan kleuren ook zeker niet om even het veelkleurig garen te bestuderen. Dit garen biedt u namelijk echt een prachtige kleurencombinatie tegen een zeer mooie prijs.

Bestel voordelig uw Katia Azteca Degrade garen!

De mooie prijs waarvan sprake is in voorgaand stukje geldt uiteraard voor alle garens die deel uitmaken van de Katia collectie. Wanneer u uiteindelijk de keuze maakt om uw Katia garen te kopen hier bij Caro's Atelier zult u altijd kunnen vaststellen dat dit garen van het merk Katia kan worden aangekocht tegen een bijzonder scherp prijskaartje. Bovendien stellen wij ook alles in het werk om er voor te zorgen dat ook de extra kosten zoveel mogelijk binnen de perken kunnen worden gehouden. Dit betekent concreet dat de verzendkosten steeds zo laag mogelijk worden gehouden en er zelfs vaak gratis verzending wordt aangeboden. Wilt u het Katia garen graag niet alleen voordelig, maar ook snel in huis halen? Ook dan hebben wij voor u de perfecte oplossing in handen. Een bestelling die is geplaatst voor 21:00 uur wordt namelijk dezelfde dag nog verstuurd! U hoeft dan ook echt geen moment langer te twijfelen om uw Katia Azteca Degrade garen bij ons te bestellen!