Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Katia Atlantic

Katia Atlantic ging in het verleden door het leven als 'Katia Pacific'. Het garen bestaat uit een combinatie van materialen welke samen zorgen voor een fluwelen en zijdeachtig gevoel. Het betreft hier een milieuvriendelijk garen welke wordt gesponnen met een mix van enerzijds acryl en anderzijds modal. Deze laatste wordt gemaakt van beukenhout. Wanneer u een blik werpt op het aanbod zult u meteen kunnen vaststellen dat er verschillende heldere evenals mooie tinten in zijn terug te vinden. Dit zorgt er voor dat het garen zich perfect leent voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Bent u ook wel overtuigd door de fantastische eigenschappen die dit garen weet aan de dag te leggen? Aarzel dan niet langer en haal ze nu in huis uit het assortiment wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Een opvallend zachte draad

Wanneer u gebruik gaat maken van Katia Atlantic zult u meteen kunnen vaststellen dat het hierbij gaat om een opvallend zachte draad. Deze komt tot stand door het gebruik van een opkomende vezel genaamd 'modal'. In principe vertoont deze vezel verschillende gelijkenissen met katoen, alleen brengt ze dus een mooiere glans met zich mee. Deze vezel is bijzonder gewild omwille van haar extreme zachtheid waardoor ze perfect kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Denk op dit vlak niet alleen aan een poncho, maar ook aan bijvoorbeeld een mooie trui evenals een vest of een fijne omslagdoek. Denkt u er ook wel aan om gebruik te maken van dit fantastische garen? Dan hoeft u niet langer te wachten en kunt u deze meteen bestellen uit het aanbod van het merk Katia.

De kenmerken van het Katia Atlantic garen

Gaat u er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met het Katia Atlantic garen? In dat geval kunt u deze bestellen in bollen van 50 gram. Elke bol is goed voor 140 meter aan draad. De aangewezen naalddikte voor het gebruik van dit type garen is 3,5 à 4 mm. Gaat u er voor kiezen om dit garen te gebruiken voor het maken van een mooie trui en zal deze trui over maat 42 beschikken? In dat geval is het goed om te weten dat u hiervoor 8 bollen van dit garen dient te voorzien. De stekenverhouding van dit garen is 10 x 10 centimeter = 19 steken x 27 naalden.

Haal dit milieuvriendelijke garen nu in huis!

Wilt u ook graag een aantrekkelijk en bovendien milieuvriendelijk garen bestellen voor het maken van de meest uiteenlopende kledingstukken evenals accessoires en kijkt u daarvoor in de richting van het Atlantic garen? In dat geval is het zeker interessant om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier. Op deze manier kunt u namelijk niet alleen rekenen op een zeer snelle levering van uw garen, daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van de beste prijs. Voldoende goede redenen dus om ook het Katia Atlantic garen voor uw creaties te kopen uit het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!