Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Mohair Degradé

De Katia Mohair Degradé collectie maakt het mogelijk om een luxe mix van mohair, wol en polyamide in huis te halen. Het garen dat deel uitmaakt van deze fantastische collectie kenmerkt zich door een prachtig en genuanceerd kleurverloop in de draad. In de praktijk wordt er in het bijzonder voor gekozen om gebruik te maken van dit type garen op het moment dat er bepaalde creaties gemaakt moeten worden met een 'fluffy look'. Wilt u graag een mooi omslagdoek maken met behulp van dit garen? Dan heeft u in principe al aan één enkele bol voldoende! Bent u ook geïnteresseerd in de Mohair Degrade collectie? Ontdek ze dan snel wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit verschillende kleuren

Wanneer het moment is aangebroken waarop u één of meerdere bollen van het Katia Mohair Degrade garen zult gaan bestellen spreekt het voor zich dat u nog een keuze zult moeten maken uit verschillende kleuren. Hier in het assortiment van Katia Concept bij Caro's Atelier zijn tal van verschillende kleuren(combinaties) terug te vinden die u ongetwijfeld zullen weten te bekoren. Iedereen die op het punt staat om een bepaalde creatie te gaan maken heeft natuurlijk wel een bepaald idee in haar hoofd. Op basis van dit idee zult u uiteindelijk gaan bepalen welke kleuren daar het beste bij aansluiten. Welke kleuren uit het aanbod u uiteindelijk ook zult gaan bestellen, we zijn er van overtuigd dat ze een onbetwistbare meerwaarde zullen betekenen voor uw creatie(s)!

Over welke kenmerken beschikt het Katia Mohair Degrade garen?

Wanneer u een fluffy look wenst te geven aan uw creaties bestaan er maar weinig soorten garen op de markt die daarvoor zo geschikt zijn als deze Katia Mohair Degrade. Dit gezegd zijnde is het natuurlijk altijd belangrijk om u bewust te zijn van de precieze kenmerken van dit garen. In ieder geval wordt het aangeraden om steeds gebruik te maken van een naalddikte van tussen de 3,5 & 4,5 mm. Eén bol van dit garen beschikt bovendien over een gewicht van 50 gram en is goed voor zomaar even 400 meter aan draad! De stekenverhouding bedraagt bovendien 10 x 10 centimeter = 20 steken x 25 naalden. De samenstelling van dit garen is 44 procent mohair, 28 procent wol en 28 procent polyamide. Het wassen van creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen kan, maar uitsluitend op handwas.

Koop Mohair Degrade garen nu tegen de beste prijs!

Na het lezen van bovenstaande is het ook voor u ongetwijfeld duidelijk dat u er steeds goed aan doet om er voor te kiezen om uw Mohair Degrade garen te kopen bij Caro's Atelier. Wij garanderen onze klanten dan ook tal van verschillende voordelen. Niet alleen is het bijvoorbeeld zo dat u dit garen bij ons kunt bestellen tegen een zeer scherpe prijs, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een snelle en bovendien voordelige levering. Plaatst u uiteindelijk een bestelling ter waarde van minimaal 45 euro? Dan nemen wij de verzendkosten van uw bestelling ook nog eens voor onze rekening! Twijfel dus geen moment langer en bestel ook uw Katia Mohair Degrade garen nu!