Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Katia Mohair Degradé

De Katia Mohair Degradé collectie maakt het mogelijk om een luxe mix van mohair, wol en polyamide in huis te halen. Het garen dat deel uitmaakt van deze fantastische collectie kenmerkt zich door een prachtig en genuanceerd kleurverloop in de draad. In de praktijk wordt er in het bijzonder voor gekozen om gebruik te maken van dit type garen op het moment dat er bepaalde creaties gemaakt moeten worden met een 'fluffy look'. Wilt u graag een mooi omslagdoek maken met behulp van dit garen? Dan heeft u in principe al aan één enkele bol voldoende! Bent u ook geïnteresseerd in de Mohair Degrade collectie? Ontdek ze dan snel wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit verschillende kleuren

Wanneer het moment is aangebroken waarop u één of meerdere bollen van het Katia Mohair Degrade garen zult gaan bestellen spreekt het voor zich dat u nog een keuze zult moeten maken uit verschillende kleuren. Hier in het assortiment van Katia Concept bij Caro's Atelier zijn tal van verschillende kleuren(combinaties) terug te vinden die u ongetwijfeld zullen weten te bekoren. Iedereen die op het punt staat om een bepaalde creatie te gaan maken heeft natuurlijk wel een bepaald idee in haar hoofd. Op basis van dit idee zult u uiteindelijk gaan bepalen welke kleuren daar het beste bij aansluiten. Welke kleuren uit het aanbod u uiteindelijk ook zult gaan bestellen, we zijn er van overtuigd dat ze een onbetwistbare meerwaarde zullen betekenen voor uw creatie(s)!

Over welke kenmerken beschikt het Katia Mohair Degrade garen?

Wanneer u een fluffy look wenst te geven aan uw creaties bestaan er maar weinig soorten garen op de markt die daarvoor zo geschikt zijn als deze Katia Mohair Degrade. Dit gezegd zijnde is het natuurlijk altijd belangrijk om u bewust te zijn van de precieze kenmerken van dit garen. In ieder geval wordt het aangeraden om steeds gebruik te maken van een naalddikte van tussen de 3,5 & 4,5 mm. Eén bol van dit garen beschikt bovendien over een gewicht van 50 gram en is goed voor zomaar even 400 meter aan draad! De stekenverhouding bedraagt bovendien 10 x 10 centimeter = 20 steken x 25 naalden. De samenstelling van dit garen is 44 procent mohair, 28 procent wol en 28 procent polyamide. Het wassen van creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen kan, maar uitsluitend op handwas.

Koop Mohair Degrade garen nu tegen de beste prijs!

Na het lezen van bovenstaande is het ook voor u ongetwijfeld duidelijk dat u er steeds goed aan doet om er voor te kiezen om uw Mohair Degrade garen te kopen bij Caro's Atelier. Wij garanderen onze klanten dan ook tal van verschillende voordelen. Niet alleen is het bijvoorbeeld zo dat u dit garen bij ons kunt bestellen tegen een zeer scherpe prijs, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een snelle en bovendien voordelige levering. Plaatst u uiteindelijk een bestelling ter waarde van minimaal 45 euro? Dan nemen wij de verzendkosten van uw bestelling ook nog eens voor onze rekening! Twijfel dus geen moment langer en bestel ook uw Katia Mohair Degrade garen nu!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.