Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Cotton Merino

De Katia Cotton Merino wol is er ééntje die we u niet willen onthouden. Dit garen is opgebouwd uit 70 procent katoen en 30 procent merino extra fine. Het betreft hier een wol welke over een bijzonder zacht karakter beschikt en daardoor uitermate geschikt is voor het realiseren van allerhande verschillende soorten kledingstukken. Kenmerkend voor deze wol is onder meer dat ze bijzonder zacht aanvoelt. Dit zorgt er voor dat u altijd bent verzekerd van een optimaal draagcomfort. Het uitgebreide kleurenpalet zorgt er bovendien voor dat u over heel wat interessante mogelijkheden beschikt om te benutten. Hoe dan ook, wilt u graag aan de slag gaan met dit type garen en bent u bijgevolg op zoek naar een geschikte partij om ze bij te kopen? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog uit het assortiment wol en garen dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit verschillende kleuren

Het eerste waar u rekening mee dient te houden op het ogenblik dat u er voor kiest om Katia Cotton Merino garen te kopen is natuurlijk de kleur waar het garen in kwestie over zal moeten beschikken. Op dit vlak kunt u rekenen op een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Zo zijn er verschillende soorten rood in het assortiment hier bij Caro's Atelier terug te vinden, maar kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld turquoise, lichtbeige, grijs, hemelsblauw en ga zo maar door. Welke kleur(en) u ook in gedachte mag hebben voor uw creatie(s), het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u ervoor kiest om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier.

Met welke eigenschappen moet u rekening houden?

Elk Katia Concept garen beschikt natuurlijk over diens eigen, specifieke eigenschappen. Dat geldt eveneens voor het Katia Cotton Merino garen. Aan de slag gaan met dit garen betekent dat u rekening moet houden met een naalddikte van 4,5 à 5 mm. Elke bol van dit garen heeft bovendien een gewicht van 50 gram en er is een lengte aanwezig van ongeveer 105 meter. Om u een indicatie te geven van het aantal garen dat u nodig heeft, voor het maken van een trui met maat 42 dient u rekening te houden met ongeveer 9 bollen. De samenstelling van dit garen bestaat uit 70 procent katoen en 30 procent scheerwol. Het wassen van creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen dient altijd te gebeuren met handwas en bovendien spreekt het voor zich dat deze niet in de droger mogen worden gestopt.

Ook gebruikmaken van Katia Cotton Merino garen? Bestel ze nu!

Wilt u ook graag voor uw creaties gebruikmaken van Cotton Merino garen? In dat geval is het altijd mooi meegenomen wanneer u deze kunt kopen tegen een interessante prijs. Wel, daar staan wij hier bij Caro's Atelier voor garant! Niet alleen bieden we onze klanten scherpe prijzen aan, daarnaast is het ook nog eens zo dat u geen rekening dient te houden met vervelende verzendkosten vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 45 euro. Klinkt dit allemaal voor u ook zo interessant in de oren? Waarom dan nog langer twijfelen? Kies er vandaag nog voor om ook uw Katia Cotton Merino garen te kopen hier bij Caro's Atelier!