Filter uw productenPagina 1 van 1

Katia Cotton Merino Plus

Het Katia Cotton Merino Plus garen is een variant op het gewone Cotton Merino garen. Dit garen welke afkomstig is uit het Katia concept is opgebouwd uit 70 procent katoen en 30 procent merino extra fine. Dit type wol wordt in de praktijk vaak gebruikt voor het maken van kinderkleding, allerhande woonaccessoires evenals producten die specifiek zijn bedoeld voor een gevoelige huid. In de praktijk is het perfect mogelijk om het garen te combineren met het gewone Katia Cotton Merino garen. Op deze manier ontstaan de leukste en tevens ook meest bijzondere combinaties. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van wol en garen? In dat geval nodigen we u graag uit om even kennis te maken met het ruime aanbod aan mogelijkheden dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Geschikt voor naalddikte 4,5 - 5 mm

Het kopen van het Katia Cotton Merino Plus garen zorgt er natuurlijk voor dat u ook even stil zult willen blijven staan bij de eigenschappen die aan dit type garen van het merk Katia Concept zijn verbonden. Wat dit betreft is het van belang om er rekening mee te houden dat dit garen geschikt is om te gebruiken bij een naalddikte van 4,5 - 5 mm. Eén bol van dit garen beschikt verder over een gewicht van 50 gram en kent een lengte van 105 meter. Bent u van plan om een trui te maken met behulp van dit garen? Hou er dan rekening mee dat er voor een trui met maat 42 ongeveer 9 bollen van dit garen zijn vereist. Het wassen van uw creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van het Katia garen gebeurt steeds met handwas.

Tal van prachtige kleuren verkrijgbaar voor uw creaties

Aan de slag gaan met een garen uit de collectie van Katia Cotton Merino Plus betekent dat u de mogelijkheid heeft om een keuze te maken tussen verschillende kleuren. In eerste instantie is er de kleur beige-grijs, maar daarnaast is er natuurlijk ook nog gewoon beige garen en kunt u kiezen voor groen, groen/blauw, grijs en donkergrijs. In de praktijk zijn er uiteraard nog wat meer kleuren verkrijgbaar, maar zo krijgt u reeds een goed idee. Hoe dan ook, aan welke kleuren u ook mag denken voor het realiseren van uw volgende creatie(s), u kunt ze in principe haast altijd zonder probleem terugvinden in het assortiment met garen dat deel uitmaakt van de collectie.

Koop uw Katia Cotton Merino Plus garen nu!

Zou u ook graag over willen gaan tot het kopen van Cotton Merino Plus garen? Dan helpen wij u graag verder! Wij maken het mogelijk voor u als klant om een keuze te maken uit verschillende kleuren van dit garen, maar dat is uiteraard niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat wij u steeds een zeer scherpe prijs weten te garanderen en kunt u nog rekenen op tal van extra voordelen. Bij menig aantal webwinkels dient u bijvoorbeeld een behoorlijke poos te wachten vooraleer het bestelde garen wordt verzonden. Wel, dat is niet het geval indien u er voor kiest om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Plaatst u, uw bestelling bijvoorbeeld voor 21h00? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Het mag dan ook duidelijk zijn, er voor kiezen om uw Katia Cotton Merino Plus garen te kopen hier bij Caro's Atelier is altijd een uitstekende keuze!