Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Hoooked Ribbon XL

Hoooked Ribbon XL is een prachtige draad welke is vervaardigd van recycled katoen. U kunt er voor kiezen om dit garen voor tal van verschillende creaties te gebruiken. Zo maakt u er niet alleen amigurumi's mee, maar ook kleden, dekens evenals kussens voor in uw interieur. Het is bovendien ook altijd interessant om te weten dat dit type garen van Hoooked perfect wasbaar is (op lage temperaturen) wat ze uitstekend geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Wilt u graag meer te weten komen over het garen of wilt u er meteen zelf mee aan de slag kunnen gaan? In beide gevallen is het de moeite waard om kennis te maken met dit prachtige garen van Hoooked hier bij Caro's Atelier!

Gemaakt van 80 procent gerecycled katoen

Het Ribbon XL garen van Hoooked is gemaakt van 80 procent gerecycled katoen. De resterende 20 procent is gemaakt van andere vezels. Dit katoengaren kenmerkt zich door een licht gewicht en heeft bovendien een lichte elasticiteit waardoor dit garen eenvoudig te verwerken is. De lichte structuur van dit garen zorgt er bovendien eveneens voor dat ze bijzonder geschikt is voor het maken van niet alleen kledingstukken, maar ook van bijvoorbeeld modeaccessoires. Het Hoooked Ribbon XL garen is daardoor ongekend veelzijdig te noemen.

De geschikte naalddikte

Wanneer u gebruik wenst te maken van het Hoooked Ribbon XL garen is het aan te raden om rekening te houden met de aanbevolen naalddikte. Voor haken geldt dat het wordt aangeraden om een naalddikte te gebruiken van 10 mm. Voor breien is het dan weer aangewezen om te kiezen voor een naalddikte van 12 mm. Dit type van garen leent zich niet alleen voor het realiseren van bijvoorbeeld een gehaakte poef, wat daarnaast ook te denken van een sjaal met muts voor in de winter of een mooie, gebreide plaid? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden door gebruik te maken van het populaire Ribbon XL garen van Hoooked met passende naalden!

Dit katoengaren kan gewoon in de wasmachine!

Veel mensen stellen zich de vraag of het garen waar ze gebruik van maken veilig in de wasmachine kan worden gestopt of niet. Dat geldt zeker en vast voor Ribbon XL, zolang er maar voor wordt gekozen om ze te wassen op koude temperaturen. Op deze manier blijven de aantrekkelijke, stijlvolle kleuren zo lang mogelijk behouden. Het is onnodig om te zeggen dat dit er eveneens voor zorgt dat gebruikmaken van Hoooked Ribbon XL perfect mogelijk is voor het realiseren van kledingstukken voor dagelijks gebruik.

Koop uw Ribbon XL garen nu bij Caro's Atelier!

Bent u op zoek naar een uitstekend textielgaren van 80 procent gerecycled katoen welke over een beperkt gewicht beschikt en bovendien wordt gekenmerkt door een lichte elasticiteit? In dat geval is kennismaken met het dit garen zeker de moeite waard! Dit prima garen van Hoooked kan hier bij Caro's Atelier worden besteld tegen de best mogelijke prijs. Bovendien heeft u het bestelde garen steeds snel in huis en voorzien wij een gratis levering voor bestellingen van ten minste 45 euro. Ook Hoooked Ribbon XL garen kopen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling hier bij Caro's Atelier!