Hoooked

Hoooked textielgaren legt de focus op drie verschillende aspecten, namelijk mode, creativiteit en duurzaamheid. Dit wordt meteen duidelijk op het ogenblik dat u gebruik gaat maken van het garen. Voor het gebruik van dit garen heeft u bovendien nood aan extra dikke naalden. Het garen van dit merk is bijzonder geschikt voor het realiseren van een gehaakte poef, trendy mode items evenals bijvoorbeeld een warm kabeldeken. Bent u ook benieuwd naar wat dit merk allemaal voor moois voor u in petto heeft? Wij laten u graag kennismaken met dit prachtige garen en bieden u de mogelijkheid om ze te kopen tegen de scherpst mogelijke prijs.

Ontstaan in 2008

Hoooked werd in het leven geroepen in het jaar 2008 en lag eigenlijk aan de basis van de Europese haakrage. Heel wat vrouwen kozen er bewust voor om gebruik te maken van de dikke, katoenen textieldraad. Dit was niet in het minst het geval omdat de patronen eenvoudig realiseerbaar waren en uiteraard ook tegenwoordig nog steeds zijn. Door de jaren heen is er uiteraard heel wat veranderd en heeft het merk zich nog meer binnen de markt weten te profileren. Kennismaken met dit uitstekende garen is dan ook zeker en vast een aanrader te noemen!

Duurzaam en kleurrijk garen

Het garen van Hoooked is steeds gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en bijgevolg ook duurzaam restmateriaal welke afkomstig is uit de mode evenals de textielindustrie. De collectie textielgaren werd dan ook gebaseerd op het actuele modebeeld waardoor er continue variatie in wordt aangebracht. Doorgaans beschikt het textielgaren over 80 of 95 procent katoen, afhankelijk van het soort garen waar gebruik van wordt gemaakt. Dit materiaal wordt soms gecombineerd met een stukje elasthaan en/of lycra. U kunt er in principe zonder probleem voor kiezen om het garen te wassen zolang dit maar gebeurt op een lage temperatuur. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat het garen zo lang mogelijk haar vorm weet te behouden? In dat geval wordt het aangeraden om deze in een kussensloop in de wasmachine te stoppen. Op deze manier zult u pas echt zo lang en optimaal mogelijk kunnen genieten van uw creaties die zijn gerealiseerd met dit garen!

Welke naald gebruiken bij dit garen?

Zoals we reeds hebben aangegeven op deze pagina dient u er bij het gebruik van dit garen rekening mee te houden dat er een extra dikke naald is vereist. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naalddikte van 10 mm bij haken en 15 mm bij breien.

Maak kennis met Hoooked Ribbon XL

In het assortiment hier bij Caro's Atelier is ook de zogenaamde Hoooked Ribbon XL lijn terug te vinden. Deze collectie omvat een dikke, lichtgewicht draadstof welke is gemaakt van 100 procent recycle vezels. Voor het realiseren van dit garen worden de katoenvezels terug gesponnen. Bovendien wordt het katoen garen vervolgens met behulp van een speciale machine gebreid. Het produceren van het Ribbon XL garen gebeurt bovendien volledig in Europa. De lichte structuur waar dit garen over beschikt zorgt er voor dat ze zich uitstekend leent voor het realiseren van kleding evenals allerhande modeaccessoires.

Op het ogenblik dat u er voor kiest om het Ribbon XL garen te kopen kiest u voor garen welke bestaat uit 80 procent hoge kwaliteit katoen en 20 procent andere vezels. Een rol van dit garen weegt ongeveer 250 gram en bevat minstens 130 meter. Het Ribbon XL garen van dit merk kan worden aangekocht in een vast assortiment bestaande uit diverse stijlvolle kleuren. Wilt u graag dit type van garen bestellen? In dat geval kunt u deze terugvinden in het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Kriebelt niet tijdens het dragen

Bij het maken van creaties om te dragen spreekt het voor zich dat er steeds rekening dient te worden gehouden met het draagcomfort. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van het Hoooked Ribbon XL garen kunt u zoals eerder reeds aangegeven rekenen op een samenstelling van 80 procent recycled katoen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het textielgaren zoals reeds aangegeven perfect op een lage temperatuur kan worden gewassen, daarnaast is het ook nog eens zo dat het materiaal bij het dragen niet zal kriebelen. Dit maakt het garen uitermate geschikt om creaties te realiseren voor dagelijks gebruik.

Bestel uw Hoooked garen vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er aan het garen behoorlijk wat interessante voordelen verbonden. Heel wat vrouwen maken dan ook met veel plezier gebruik van het garen welke door het merk door de jaren heen is op de markt gebracht. Wilt u graag ook zelf de voordelen van dit garen ontdekken? In dat geval kunt u deze nu bestellen hier bij Caro's Atelier! Wij bieden onze klanten dit fantastische garen aan tegen een zeer interessante prijs en bovendien met gratis verzending vanaf een bestelling van minimum 49 euro. Twijfel dan ook geen moment langer en ervaar nu zelf waar de kracht in schuilt van het Hoooked garen!