Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Durable Brilliant

De Durable Brilliant collectie is één van de bekendste en dus ook populairste types van garen welke er in het assortiment van Durable zijn terug te vinden. Het betreft hier een werkelijk zeer mooi glansgaren welke geschikt is om mee te haken en te breien. Dit type garen is samengesteld uit 80 procent viscose en 20 procent polyester. Het betreft bovendien een lekker luchtig garen waarbij er gebruik dient te worden gemaakt van een naalddikte van 4,5 à 5 mm. De stekenverhouding bij dit type garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 18 steken x 24 naalden. Zou u graag een trui maken met behulp van dit garen welke over maatje 38 beschikt? In dat geval moet u er rekening mee houden dat u daarvoor zo'n 10 bollen nodig zult hebben.

Een bijzonder garen met metallic effect

Het Durable Brilliant garen is een luchtig garen welke onder meer kan worden gebruikt voor het realiseren van ronduit schitterende truien voor zowel volwassenen als voor kinderen. Kenmerkend voor dit type garen is het metallic effect welke er mee kan worden gerealiseerd. Dit effect is bijzonder aansprekend en is er mee voor verantwoordelijk dat de kledingstukken die u met behulp van dit garen maakt steeds over een zeer aantrekkelijke, glinsterende uitstraling beschikken. Het garen dat deel uitmaakt van deze collectie staat er bovendien om bekend veel volume te geven. Dit maakt ze heel prettig in gebruik. Wanneer u er voor kiest om aan de slag te gaan met dit garen kunt u deze gebruiken als basis voor uw creaties, maar u kunt ze uiteraard ook combineren met andere garens.

Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren

Het Durable Brilliant garen kunt u bestellen in niet minder dan 12 verschillende kleuren. De populairste kleuren zijn waarschijnlijk wel het glanzende goud of zilver. Echter zijn ook andere kleuren een mogelijkheid zoals bijvoorbeeld glanzend zwart, turquoise evenals oranje. Indien u gebruik gaat maken van het garen wordt het aangeraden om rekening te houden met naalden met een dikte van 4,5 tot 5 mm. Het garen kan bovendien worden gewassen, maar dan wel op een wolwasprogramma van 30 graden. Eén bol van dit garen is goed voor een lengte van ongeveer 90 meter.

Bestel uw Durable Brilliant nu hier bij Caro's Atelier!

Hebben de interessante voordelen van dit garen u inmiddels ook weten te overhalen om deze in huis te halen? In dat geval kunt u dat zonder probleem doen hier bij Caro's Atelier! Het garen hier bij ons bestellen zorgt er niet alleen voor dat u deze snel in huis heeft, daarnaast kunnen we u ook steeds de best mogelijke prijs garanderen. Dat is echter nog niet alles. Wenst u bijvoorbeeld meerdere soorten garen in één keer te kopen of heeft u gewoon nood aan grotere hoeveelheden? In dat geval kunt u vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 45 euro rekenen op gratis verzending! Twijfel dan ook niet langer en haal uw Durable Brilliant garen vandaag nog in huis!