Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Sky

Kiezen voor het Drops Sky garen betekent dat u kiest voor een luchtig en bovendien ook volumineus garen welke is gemaakt van een combinatie van zachte alpaca wol evenals polyamide en wol. Het valt bovendien meteen op dat deze draad beschikt over een gevlochten structuur. De vederlichte feeling wordt veroorzaakt door het toch wel bijzonder luxueuze karakter waar dit garen over beschikt. Dit garen leent zich zowel voor het breien als voor het haken van verschillende creaties waardoor zeer veel mensen er met veel plezier gebruik van zullen maken. Is uw aandacht ook wel getrokken door dit fantastische garen en wilt u er bijgevolg graag meer over te weten komen? In dat geval is het beslist de moeite waard om kennis te maken met de vele interessante voordelen die zijn verbonden aan dit garen hier bij Caro's Atelier!

Maak de mooiste items met dit garen

U kunt gebruikmaken van het wol en garen dat is terug te vinden in de Drops Sky collectie voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. U kunt op dit vlak niet alleen denken aan het haken evenals breien van bijvoorbeeld truien en vesten, want wat daarnaast ook te denken van allerhande accessoires? Bent u bovendien iemand die er van houdt om haar interieur van een extra persoonlijke touch te voorzien? Ook dan kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om uw creativiteit de vrije loop te laten met dit garen. U maakt er namelijk in de praktijk ook zonder probleem de meest fantastische home decoraties mee!

Wat zijn de kenmerken van Drops Sky?

Alvorens definitief over te gaan tot het kopen van het Drops Design garen dat is terug te vinden in dezw collectie spreekt het voor zich dat u ook graag een compleet beeld zult willen hebben van de precieze eigenschappen waar dit garen over beschikt. Wat dat betreft kunt u er rekening mee houden dat er gebruik moet worden gemaakt van een naalddikte van 4 mm. Eén bol van het Drops Sky garen is goed voor een gewicht van 50 gram en u krijgt de beschikking over een draad met een lengte van 190 meter. De stekenverhouding welke van toepassing is bij dit type garen is 10 x 10 centimeter = 21 steken x 28 naalden. Bovendien is het belangrijk om er aandachtig voor te zijn dat dit garen dient te worden gewassen met handwas. Het spreekt verder voor zich dat deze niet in de wasdroger mag worden gestopt.

Ook overgaan tot het kopen van dit garen?

Bent u op zoek naar precies dat type garen dat overeenkomt met de eigenschappen waar de Sky serie over beschikt? In dat geval hoeft u natuurlijk niet langer meer te twijfelen! U kunt hier bij Caro's Atelier een keuze maken uit tal van verschillende kleuren voor wat dit garen betreft en bovendien is het ook nog eens zo dat wij u verzekeren van de best mogelijke prijs. Plaatst u, uw bestelling voor 21:00 uur? Dan zorgen wij er trouwens voor dat uw pakje dezelfde dag nog op de post gaat! Op deze manier kunt u er steeds zeker van zijn dat u niet lang hoeft te wachten alvorens u met het fantastische Drops Sky garen aan de slag zult kunnen gaan! Voldoende goede redenen dus om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier!