Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Safran

Het Drops Safran garen is een gesponnen garen van lange, gekamde Egyptische katoenvezels. Dit garen komt tot stand door het samenspinnen van verschillende dunne draden tot één geheel. Dit zorgt er voor dat er uiteindelijk een draad ontstaat welke niet alleen slijtvast, maar bovendien ook nog eens zeer sterk is. Ook niet onbelangrijk om te weten is dat dit garen eveneens over uitstekende, vormvaste eigenschappen beschikt. De zachtheid waar Drops Safran zich door kenmerkt zorgt er bovendien voor dat u dit garen kunt gebruiken voor het maken van de meest uiteenlopende projecten. Wilt u hier graag meer over te weten komen of bent u nu reeds overtuigd en wilt u meteen dit garen kunnen bestellen tegen een zeer interessante prijs? In allebei deze gevallen bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres voor het bestellen van wol en garen!

Wat maken met dit te gekke garen?

U kunt met het garen uit de Drops Safran lijn heel wat verschillende richtingen uit. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat u er de leukste knuffels mee kunt maken. Dat is natuurlijk geweldig voor mensen met (klein)kinderen. Dat is echter niet alles. De textuur van het garen zorgt er namelijk eveneens voor dat u er de leukste, zomerse modellen mee kunt maken en wat ook te denken van babykleding? Veel mensen zijn op zoek naar niet zomaar een leuk, maar ook een persoonlijk cadeau om te schenken aan bijvoorbeeld hun kind of kleinkind. In dat geval is het zeker een aanrader om even creatief aan de slag te gaan met het fantastische garen dat deel uitmaakt van de Drops collectie van Drops Design.

Keuze uit een ruim aanbod met kleuren

De Drops Safran collectie kenmerkt zich door een groot aantal verschillende kleuren. U kunt er wat dit betreft dan ook voor kiezen om over te gaan tot het kopen van bijvoorbeeld Safran grijs voor wat meer ingetogen creaties, maar ook Safran maïsgeel is bijvoorbeeld een prima optie. Deze laatste komt uiteraard vooral tot haar recht bij het maken van leuke creaties voor tijdens de zomer. Dit geldt overigens ook voor andere leuke kleuren zoals bijvoorbeeld 'Safran zonnebloem' evenals 'Safran Oranje'. Ook wanneer u niet meteen te vinden bent voor het creëren van een opvallende, kleurrijke creatie voor tijdens de zomer is er in het aanbod van Drops meer dan voldoende moois terug te vinden. Het is dus maar net welke uitstraling u aan uw creaties wenst mee te geven. Het behoort immers allemaal tot de mogelijkheden!

Alle kenmerken van Drops Safran op een rijtje

U gaat uiteraard geen garen kopen zonder dat u zich bewust bent van de verschillende kenmerken waar het garen in kwestie over beschikt. Specifiek voor het garen dat deel uitmaakt van de Drops Safran collectie geldt dat deze is geschikt voor naalden met een dikte van 3 mm. Bovendien is het ook interessant om te weten dat één bol van dit garen beschikt over een gewicht van 50 gram. Op deze bol is bovendien voor 160 meter aan draad terug te vinden. Bent u ook benieuwd naar de stekenverhouding? Deze bedraagt 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden. Creaties die u heeft gemaakt met behulp van het garen kunnen steeds worden gewassen op ene temperatuur tot 40 graden. Hou er wel rekening mee dat uw gerealiseerde projecten niet in de wasdroger mogen.

Snelle levering van uw Drops garen

De kans dat u enthousiast wordt door het lezen van de informatie op deze pagina met betrekking tot het Drops Safran garen is bijzonder groot. Omwille van deze reden maken wij het voor onze klanten dan ook mogelijk om dit prachtige garen bijzonder snel in huis te halen! Bent u bijvoorbeeld ook van plan om gebruik te maken van deze serie voor het maken van verschillende, uiteenlopende projecten? Bestel dit garen dan voor 21:00 uur en ze gaat vandaag nog op de post! Op deze manier hoeft u nooit lang te wachten voordat u uit de startblokken kunt schieten. Bovendien zorgt het kopen van het garen hier bij Caro's Atelier er ook steeds voor dat u kunt rekenen op een zeer interessante prijs. Zo slaat u twee vliegen in één klap! Zeker doen dus!

Gratis verzending vanaf 45 euro!

Het kopen van uw garen hier bij Caro's Atelier zorgt er niet alleen maar voor dat u deze snel in huis kunt hebben. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om er voor te zorgen dat verzendkosten een zo beperkt mogelijke invloed hebben op de uiteindelijke totaalprijs van uw bestelling. Om dit te kunnen realiseren houden wij deze verzendkosten steeds zo laag mogelijk. Dat is echter niet alles, want op het ogenblik dat u een bestelling plaatst ter waarde van minimum 45 euro kunt u ook nog eens rekenen op volledig gratis verzending van uw order! Zo kunt u er pas echt honderd procent zeker van zijn dat u, uw nieuwe Drops Safran garen aankoopt tegen de meest interessante voorwaarden!