Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Puna

Het Drops Puna garen is een garen van honderd procent alpaca. Dit garen voelt heerlijk warm en bovendien ook lekker zacht aan. Haar lichte textuur maakt ze bovendien helemaal geschikt voor het maken van de leukste kledingstukken. Dit garen is gemaakt van vier draden superfijne alpaca. Daarnaast zijn de vezels onbehandeld wat meteen garant staat voor een natuurlijke uitstraling. Het is bovendien mede omwille van deze reden dat het garen zich kenmerkt door een mooie vorm evenals een uitnodigende structuur om mee aan de slag te gaan. Lijkt dit alles u ook wel wat en bent u benieuwd wat het garen uit de Drops Puna lijn nog meer voor u in petto heeft? Wij laten u graag uitgebreid kennis maken met onze wol en garen!

Waarom kiezen voor Drops Puna garen?

Bijzonder veel mensen kiezen er voor om voor het realiseren van hun projecten gebruik te maken van het garen uit de Drops Puna collectie. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat er aan dit garen tal van interessante voordelen zijn verbonden. Zo is er natuurlijk het warme, zachte en lichte karakter van dit Drops Design garen, maar daarnaast is ze ook nog eens verkrijgbaar in acht prachtige kleuren. Verder is het ook zo dat het garen niet is behandeld wat uiteraard een zekere meerwaarde op vlak van uitstraling met zich meebrengt. Een extra voordeel is terug te vinden in het feit dat u alle garens die deel uitmaken van deze collectie kunt kopen hier bij Caro's Atelier tegen een werkelijk bijzonder aantrekkelijk prijskaartje. Klinkt dit alles voor u ook wel als muziek in de oren? Dan hoeft u niet langer te wachten en kunt u meteen overgaan tot het kopen van dit werkelijk fantastische garen.

Bestel dit garen van Drops vandaag nog!

In het aanbod hier bij Caro's Atelier zijn acht prachtige en natuurlijke tinten terug te vinden. Het Drops Puna garen leent zich uitstekend om gebruikt te worden samen met naalden van 4 mm dik. Bovendien moet u er rekening mee houden dat één bol van dit garen goed is voor een gewicht van 50 gram. Op de bol zit er voor 110 meter aan draad. De stekenverhouding bedraagt verder 10 x 10 centimeter = 21 steken x 28 naalden. Het wassen van dit garen is uitsluitend mogelijk met handwas en uiteraard is het niet de bedoeling dat u ze in de wasdroger stopt om te drogen. In ieder geval, hebben al deze verschillende kenmerken u wel weten te overtuigen en bent u helemaal klaar om over te gaan tot het bestellen van dit prachtige garen? Wacht dan niet langer en haal ze nu in huis tegen de meest aantrekkelijke prijs hier bij Caro's Atelier!