Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Polaris

Het Drops Polaris garen is een enkeldraads garen welke op dezelfde manier is gesponnen als het Drops Eskimo garen. Bovendien is het zo dat de garenvezels niet zijn behandeld. Dit zorgt er voor dat de wol enkel en alleen is gewassen en dus niet werd blootgesteld aan diverse chemische behandelingen. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke eigenschappen van het garen behouden en ook zichtbaar blijven. Het is dan ook omwille van deze reden dat het garen over haar mooie vorm en structuur kan beschikken. Denkt u er ook aan om het Polaris garen te gebruiken voor het maken van verschillende creaties? Lees dan snel verder en ontdek hoe u wol en garen bij ons kunt bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bijzonder interessant voor het maken van buitenkleding

Het Drops Design garen dat deel uitmaakt van deze collectie leent zich in het bijzonder voor het maken van de leukste buitenkleding. Daarnaast kunnen er ook heel wat mooie en kwalitatieve accessoires mee worden gerealiseerd. Denk op dit vlak niet alleen aan mutsen en sjaals, maar ook aan tassen evenals poncho's. Gebruikmaken van het Drops Polaris garen zorgt er niet alleen voor dat u er snel mee kunt breien, daarnaast kan dit ook gebeuren met dezelfde stekenverhouding als een dubbele draad Drops Eskimo.

Drops Polaris in verschillende mixkleuren

Bij het bekijken van het assortiment met Drops Polaris garen zult u kunnen vaststellen dat er een aantal zogenaamde mixkleuren in zijn terug te vinden. Dergelijk garen wordt gemaakt door meerdere kleuren te mengen voor het spinnen. Het resultaat is een zeer aantrekkelijk, gemêleerd (mix)effect welke uitstekend tot haar recht komt in de meest uiteenlopende creaties waarbij u ook diverse accessoires kunt gebruiken. Hoe dan ook, voordat u over gaat tot het kopen van één of meerdere garens is het steeds een aanrader om u even te verdiepen in de verschillende, uiteenlopende kleuren die beschikbaar zijn.

Uw Polaris garen snel en voordelig geleverd!

Het mag na het lezen van bovenstaande duidelijk zijn, het garen is een enkeldraads gesponnen garen dat mede omwille van haar natuurlijke uitstraling evenals prachtige structuur een aanzienlijke populariteit geniet. U kunt dit garen hier bij Caro's Atelier bestellen in tal van verschillende kleuren. Dit honderd procent wollen garen creëert een gemêleerd effect en beschikt over kleine variaties in dikte. Bent u ook overtuigd van het potentieel dat dit garen met zich meebrengt voor al uw creaties? Dan kunt u ze meteen bestellen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier. Zo geniet u niet alleen van een zeer interessante prijs, bovendien heeft u dit garen ook nog eens erg snel in huis! Plaatst u een bestelling voor een totaalbedrag van ten minste 45 euro? Dan wordt deze ook nog eens volledig gratis verzonden! Meer dan voldoende goede redenen dus om er voor te kiezen om ook uw Drops Polaris garen te kopen hier bij Caro's Atelier!