Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Paris

Het Drops Paris garen is een populair haakgaren welke is gemaakt van honderd procent katoen. Het garen is niet alleen lekker zacht, maar toch ook behoorlijk sterk en tegelijkertijd ook nog eens voordelig in de portemonnee! Het valt bij het kopen van dit garen ook meteen op dat ze beschikt over een matte afwerking. Deze zorgt er voor dat dit katoengaren kan rekenen op een echt natuurlijke look. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van het garen uit de Paris collectie voor het realiseren van niet alleen knuffels en dekens, maar ook voor het maken van bijvoorbeeld pannenlappen evenals kussens. Bent u ook van plan om één of misschien wel meerdere van deze creaties te maken? Zoek dan niet verder en bestel het Drops Paris garen vandaag nog tegen de meest aantrekkelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Geschikt voor zomerse & winterse creaties

Het Drops Paris garen is een zacht garen welke is gesponnen van verschillende, dunne draden. Deze draden zijn gemaakt van honderd procent. De vezels ademen en werken bovendien ook bijzonder absorberend. De kledingstukken en / of accessoires die u gaat maken met behulp van het garen kunnen zowel warm als koud aanvoelen wat er voor zorgt dat ze in principe probleemloos gebruikt kunnen worden tijdens zowel de zomer als de winter. Eveneens de moeite waard om aan te geven is dat het garen bijzonder snel en eenvoudig te verwerken is. Bent u dus met andere woorden nog maar een beginner wanneer het aankomt op breien? Dan is kiezen voor dit garen een absolute aanrader! Hetzelfde geldt overigens ook voor mensen die op zoek zijn naar een garen om enkele eenvoudige projecten zoals bijvoorbeeld pannenlappen mee te maken. Bent u eerder van plan om wat nieuwe theedoeken, wasdoeken of bijvoorbeeld slabbetjes te maken? In al deze verschillende gevallen is het de moeite waard om te kijken in de richting van dit garen!

Drops Paris is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Eender welk project u ook in gedachten mag hebben om te maken met behulp van het garen uit de Drops Paris collectie, het spreekt voor zich dat u ook al eens zult hebben nagedacht over de kleur(en) waar u gebruik van gaat maken. Voordat u over te gaat tot het daadwerkelijk bestellen van één of meerdere garens uit het aanbod van Drops Design kijken de meeste mensen in eerste instantie ook even naar de diverse kleuren die er in zijn terug te vinden. Dat is natuurlijk bijzonder interessant. Op vlak van kleuren kunt u een keuze maken uit meerdere mogelijkheden. Denk op dit vlak bijvoorbeeld aan wit, maar wat ook te denken van licht- of net donkergrijs, zwart, donkerbeige, geel, vanillegeel, oranje, perzik, heidekruid en ga zo maar door. Of u nu iemand bent die graag gebruik maakt van neutrale of lichte kleuren of u graag wil dat uw project uitblinkt in de massa, in beide gevallen zult u meteen kunnen vaststellen dat het allemaal zonder probleem kan worden gerealiseerd met behulp van dit garen!

Koop alle kleuren in één keer!

Kunt u maar geen keuze maken uit de 45 verschillende kleuren die zijn terug te vinden in de collectie? Of bent u gewoon helemaal weg van dit garen waardoor u graag alle kleuren uit de collectie in één keer wil bestellen? In beide gevallen is het mogelijk om er voor te kiezen om de 'Paris alle kleuren' te kopen. Op deze manier haalt u alle 45 de verschillende kleuren in één keer in huis. Zo kunt u tegen een extra voordelige prijs meteen al uw creativiteit de vrije loop laten. Uiteraard ontvangt u ook bij het kopen van dit product spaarpunten waardoor u meteen begint met het verzamelen van een leuke korting voor uw volgende bestelling!

Aanbevolen naalddikte van 5 mm

Op het ogenblik dat u gebruik gaat maken van het Drops Paris garen dient u er rekening mee te houden dat het is aangewezen om deze te gebruiken in combinatie met een naalddikte van 5 mm. Eén bol van dit garen beschikt bovendien over een gewicht van 50 gram en is goed voor een lengte van 75 meter. Bent u benieuwd naar de stekenverhouding die van toepassing is bij dit garen? Ook deze vertellen we u graag! De stekenverhouding bedraagt dan ook 10 x 10 centimeter = 17 steken x 22 naalden. Wat uw keuze voor het garen uit de Paris lijn zomaar even nog interessanter maakt is terug te vinden in het feit dat ze machinewasbaar is. Dit tot een temperatuur van 60 graden. Dit alles zorgt er voor dat u nu echt over voldoende informatie beschikt om over te gaan tot het aanschaffen van één of meerdere van de garens die deel uitmaken van de Drops Paris lijn met natuurlijk bijpassende naalden.

Gratis levering van uw Drops Paris garen vanaf 45 euro!

De hierboven terug te vinden informatie heeft ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat wij van Caro's Atelier onze klanten voorzien van heel wat interessante voordelen wanneer ze ervoor kiezen om hun garen bij ons te kopen. Niet alleen kunt u bijvoorbeeld alle kleuren uit deze collectie in één klik bestellen, daarnaast bent u ook altijd verzekerd van een zeer interessante prijs. Alsof dat nog niet voldoende is, is het bovendien ook nog eens zo dat wij al het garen dat u bij ons aankoopt zeer snel kunnen leveren. Garen welke wordt besteld voor 21:00 uur gaat zelfs dezelfde dag nog op de post! Nog niet overtuigd? Wat dan te denken van het feit dat bestellingen vanaf een bedrag van 45 euro gratis worden verzonden? Op deze manier zullen ook verzendkosten de aankoopprijs van uw garen niet nodeloos beïnvloeden! Twijfel dan ook niet langer en bestel het garen uit de Drops Paris lijn nu!