Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Nord

Drops Nord is een luxe draad welke is gemaakt van een combinatie van 45 procent superfijne Alpaca evenals 25 procent Peruaanse Hooglandwol en 30 procent polyamide. Elk van deze verschillende materialen beschikt over diens eigen kenmerken. Zo wordt de super fijne alpaca gebruikt voor de zachtheid, dient de Peruaanse Hoogland voor de warmte evenals de vormstabiliteit en is er uiteraard nog de 30 procent polyamide welke instaat voor de sterkte evenals de slijtvastheid. De combinatie van deze drie verschillende materialen zorgt er in ieder geval voor dat u met het garen beschikt over een prima garen waar u zonder enige twijfel heel veel plezier aan zult beleven.

Maak de mooiste creaties met dit garen!

Aan de slag gaan met het Drops Nord garen betekent dat u de mogelijkheid heeft om tal van verschillende creaties te realiseren. Het is er in ieder geval één waarmee u zeer makkelijk kunt breien en haken. Bovendien geeft ze duidelijke steken en is ze bijzonder geschikt voor het maken van niet alleen warme, maar ook dagelijkse kledingstukken. U kunt er dan ook in de praktijk voor kiezen om het garen uit deze lijn te gebruiken voor het maken van niet alleen truien en sokken, maar ook mutsen, handschoenen en nog zoveel meer andere projecten! Laat uw creativiteit dus gerust de vrije loop met wol en garen en ontdek welke fantastische creaties er allemaal gerealiseerd kunnen worden met het Nord garen!

Verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren

Voordat u aan de slag gaat met het creëren van een bepaald project met behulp van het Drops Nord garen spreekt het voor zich dat u graag even stil zult willen blijven staan bij de kleuren waar uw creatie zich door moet kenmerken. Wat dat betreft zal het u goed doen om te weten dat u een keuze kunt maken uit zomaar even 19 verschillende, prachtige kleuren die zijn terug te vinden binnen deze collectie in het Drops Design assortiment. Deze kleuren lenen zich in het bijzonder voor het maken van de mooiste Noorse patronen. Wat dit betreft is het ook interessant om te weten dat het garen onderdeel vormt van de garengroep A. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt is voor patronen die zijn gemaakt voor onder meer Drops Alpaca evenals Baby Merino, Fabel en Flora.

Drops Nord garen besteld voor 21:00 uur? Vandaag nog verzonden!

Heeft u dringend nood aan één of meerdere garens uit de collectie? Of kunt u gewoon niet meer wachten om aan de slag te gaan met dit garen en zelf de mooiste creaties te realiseren? In beide gevallen hebben we goed nieuws voor u! Indien u ervoor kiest om uw bestelling te plaatsen voor 21:00 uur wordt uw pakje namelijk dezelfde dag nog verzonden! Bovendien is het ook nog eens zo dat wij alle bestellingen met een waarde van 45 euro helemaal gratis verzenden! Wilt u ook graag aanspraak kunnen maken op deze toch wel interessante voordelen? Wacht dan niet langer en kies er nu voor om uw bestelling met Drops Nord garen te plaatsen hier bij Caro's Atelier!