Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Nepal

Drops Nepal is een prachtig en bovendien ook dik luxegaren welke is gesponnen van 35 procent alpaca en 65 procent wol. De vezels werden bovendien niet behandeld wat er voor zorgt dat de wol uitsluitend is gewassen en dus niet werd blootgesteld aan allerhande chemische behandelingen. Het resultaat hiervan is dat het garen zich kenmerkt door een natuurlijke uitstraling evenals een mooie vorm en een prima structuur. Kunt u na het lezen van deze eigenschappen ook niet meer wachten om aan de slag te gaan met dit fantastische wol en garen? Waarom zou u dan nog langer wachten. Bestel ze nu hier uit het assortiment bij Caro's Atelier!

Een kwalitatief en veelzijdig garen

De combinatie waaruit het garen bestaat legt de nadruk op niet alleen de zijdezachtheid van de alpaca, maar bovendien levert de wol ook nog eens een aanzienlijke bijdrage aan de stevigheid waar het garen over beschikt. Deze kwaliteit is gesponnen van drie draden wat ervoor zorgt dat de steken op een mooie wijze uitkomen. Bovendien wordt het werk op deze manier ook mooi gelijkmatig. De praktijk zal u bovendien aantonen dat het garen uit de Drops Nepal lijn van het merk Drops Design niet alleen eenvoudig is om mee te breien en te haken, daarnaast is ze ook bijzonder geschikt om mee te vilten. Na het vilten zult u kunnen vaststellen dat het eindresultaat niet alleen zacht, maar ook gelijkmatig is.

De kenmerken van Drops Nepal

Gaat u over tot het kopen van het Drops Nepal garen? In dat geval zult u er rekening mee willen houden dat er hiervoor gebruik moet worden gemaakt van een naald met een dikte van 5 mm. Eén bol van dit garen beschikt over een gewicht van 50 gram en is goed voor een lengte van 75 meter aan draad. De stekenverhouding die van toepassing is bij dit type garen is 10 x 10 centimeter = 17 steken x 22 naalden. U kunt er voor kiezen om met behulp van het garen tal van verschillende mooie creaties te maken. Denk op dit vlak niet alleen maar aan fijne sokken, maar bijvoorbeeld ook aan een zachte vest evenals een kwalitatieve muts. Zelfs het meest eenvoudige breiwerk oogt in één klap bijzonder luxueus wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van het fantastische garen in combinatie met de juiste breinaalden.

Ontdek de verschillende kleuren van dit Nepal garen!

Het garen dat deel uitmaakt van de Drops Nepal lijn is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Dat is ook nodig, want het spreekt voor zich dat iedereen op voorhand een specifiek kleur in gedachten heeft om gebruik van te maken bij het realiseren van haar creaties. Wilt u er graag voor kiezen om gebruik te maken van een lichte kleur zoals bijvoorbeeld wit, naturel of lichtgrijs of gaat uw voorkeur toch eerder uit naar wat hardere kleuren zoals met name geel of rood? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Voor welke van de verschillende kleuren uit het aanbod u uiteindelijk ook mag kiezen, u zult altijd kunnen vaststellen dat u er de meest aantrekkelijke creaties mee kunt realiseren. Bekijk voor meer inspiratie onze boeken.

Ook geïnteresseerd in Drops Nepal garen?

Voordat u begint met het maken van een bepaalde creatie met behulp van garen spreekt het voor zich dat u voor uzelf zult uitmaken aan welke eisen het garen in kwestie dient te voldoen. Wanneer deze eisen overeenkomen met de kenmerken die zijn verbonden aan het garen hoeft u uiteraard niet verder meer te zoeken en kunt u meteen tot het kopen over gaan. Dat is zomaar even nog interessanter wanneer u, uw garen gaat bestellen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen kunt u bij ons namelijk rekenen op een zeer interessante prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat alle bestellingen die worden geplaatst voor 21:00 uur dezelfde dag nog worden verzonden. Wilt u dus met andere woorden ook graag uw Drops Nepal garen kunnen aanschaffen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan is dat absoluut mogelijk hier bij Caro's Atelier!