Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Merino Extra Fine

Het Drops Merino Extra Fine garen wordt gesponnen van 100 procent merinowol. Deze wol is afkomstig van dieren die leven in Zuid-Afrika evenals in Zuid-Amerika. Het mag gezegd dat dit type garen over een bijzondere samenstelling beschikt. Het is deze unieke samenstelling die de draden voorziet van extra elasticiteit. U dient er bij het gebruik van dit garen wel rekening mee te houden dat ze op een correcte manier dient te worden behandeld. Dit betekent dat de stekenverhouding absoluut juist moet zijn. Brei in de praktijk ook liever wat strakker dan te losjes. Gaat u het garen wassen? Doe dit dan niet te warm en laat ze ook niet te lang in het water liggen. Wilt u graag nog meer te weten komen over het garen en / of wenst u deze meteen te kopen? In beide gevallen helpen wij u zeer graag verder!

Gesponnen van de fijnste merinowol

Het Drops Merino Extra Fine is gemaakt van niet alleen de fijnste, maar ook van de zachtste merinowol. Het resultaat is een werkelijk uitstekend gesponnen draad welke er voor zorgt dat de steken duidelijk uitkomen. Op deze manier kan er moeiteloos en elke keer opnieuw een licht en gelijkmatig breiwerk worden gecreëerd. Modellen die tot stand komen door gebruik te maken van dit type wol en garen zijn niet alleen bijzonder aangenaam om te dragen, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze over een zeer mooie uitstraling beschikken. Het fijne garen voelt lekker zacht aan en is mede daarom bijzonder geschikt om te gebruiken bij het maken van niet alleen baby-, maar ook kindermodellen.

Zeer geschikt voor structuurpatronen

In de praktijk zal al snel blijken dat gebruikmaken van dit Drops garen uitstekend geschikt is voor het realiseren van structuurpatronen. Denk hierbij niet alleen aan kabels, maar ook aan bijvoorbeeld gerstekorrelsteken. Wanneer u er voor heeft gekozen om dit garen van Drops Design te gebruiken zult u bij voorkeur net wat strakker willen breien dan te los. Bovendien is het ook altijd interessant om u bewust te zijn van het feit dat het Drops Merino Extra Fine garen superwash is behandeld. Dat is interessant omdat dit betekent dat het garen gewoon in de wasmachine kan worden gestopt. Dit maakt ze natuurlijk bijzonder interessant op vlak van onderhoud. Het mag dan ook gezegd dat het garen zich prima leent voor het maken van creaties voor alledaags gebruik.

Drops Merino Extra Fine, verkrijgbaar in diverse kleuren

De kans is groot dat bovenstaande informatie u ook wel aanspreekt waardoor ook u er aan denkt om aan de slag te gaan met het fantastische dit garen. Voordat u over gaat tot het aanschaffen van één of meerdere van deze garens zult u ook graag een keuze willen maken uit de verschillende kleuren die worden aangeboden. Kenmerkend voor het Drops Merino Extra Fine aanbod is onder meer dat er een groot aantal verschillende mixkleuren in zijn terug te vinden. Dergelijke mixkleuren komen tot stand door meerdere kleuren te mengen voor het spinnen. In ieder geval maken deze mixkleuren het zomaar mogelijk om al uw creaties nog specialer te maken! Voor extra inspiratie kunt u gebruik maken van onze boeken.

Koop uw Drops Merino Extra Fine garen nu!

Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met het fantastische garen? In dat geval is het voor u interessant om te weten dat u dit garen kunt bestellen hier bij Caro's Atelier. Wanneer u dit doet kunt u rekenen op meerdere, interessante voordelen. In eerste instantie geniet u bijvoorbeeld van een zeer interessant prijskaartje, maar daarnaast kunt u het garen ook nog eens bijzonder snel in huis hebben. Bestellingen die bij ons worden geplaatst voor 21:00 uur versturen we namelijk dezelfde dag nog! Daarnaast spaart u met elke bestelling die u plaatst ook mee voor interessante kortingen. Op deze manier wordt uw volgende bestelling met nieuw garen wellicht nog voordeliger! Twijfel dus in geen geval meer en koop ook uw Drops Merino Extra Fine garen nu hier bij Caro's Atelier!