Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Melody

Het Drops Melody garen is niet alleen een lekker zacht, bovendien ook nog eens een exclusief garen welke tot stand is gekomen door een combinatie van superfijne alpaca en merinowol. Op het ogenblik dat u over gaat tot het kopen van het garen uit deze lijn zult u meteen kunnen vaststellen dat het hierbij gaat om een lekker warm garen welke over een prachtige mohairachtige look beschikt. Ze kan bovendien worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren gaande van zachte beige evenals grijstinten tot diep rode en paarse kleuren. Gaat uw aandacht eveneens uit naar dit garen en wilt u ze dan ook graag in huis kunnen halen? Ontdek dan snel hoe wij van Caro's Atelier u daarbij van dienst kunnen zijn!

Een zacht en licht garen

Het garen behoort toe aan de garencategorie D. In de praktijk vormt ze bovendien ook een uitstekend alternatief voor patronen die oorspronkelijk zijn gekomen voor het Drops Vienna assortiment. Deze is namelijk tegenwoordig niet meer verkrijgbaar. Drops Melody beschikt niet alleen over een zachte structuur, daarnaast is ze ook nog eens lekker licht. Omwille van deze reden wordt er in de praktijk vaak voor gekozen om dit garen te gebruiken voor het realiseren van oversized truien evenals vesten. Dat is echter niet alles, want u kunt er eveneens voor kiezen om dit garen te gebruiken voor het maken van de meest prachtige en praktische accessoires. Dit Drops Design garen staat er om bekend lekker snel te breien wanneer er gebruik wordt gemaakt van dikke naalden. Dit bovendien ook nog eens zonder dat het werk te zwaar wordt. Bovendien leent dit merk zich ook perfect om te gebruiken als effectgaren in combinatie met verschillende andere kwaliteiten.

Koop uw Drops Melody vandaag nog!

Bent u ook wel te vinden voor het aanschaffen van het Drops Melody garen? Dan zult u kunnen vaststellen dat ons assortiment hier bij Caro's Atelier u werkelijk alles te bieden heeft wat u maar wenst. Eén bol van dit garen beschikt in ieder geval over een gewicht van 50 gram. Dit betekent meteen ook dat één bol goed is voor een draad van ongeveer 140 meter. Indien u er voor kiest om aan de slag te gaan met het garen uit deze lijn dient u er wel steeds rekening mee te houden dat het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naalden met een dikte van 7 mm. Het wassen van uw creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen is mogelijk op een temperatuur van maximum 30 graden en op handwas. Voldoet dit alles perfect aan de vooropgestelde verwachtingen voor het garen waar u gebruik van wenst te maken? Wacht dan niet langer en bestel het Drops Melody garen nu hier bij Caro's Atelier!