Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Lima

Drops Lima is een 4-draads sportgaren welke verder borduurt op het toch niet onaanzienlijke succes van de Drops Nepal. Dit garen kent een samenstelling bestaande uit 65 procent Peruvian Highland wol evenals 35 procent superfijne alpaca. Een ander interessant kenmerk dat is verbonden aan Drops Lima is dat de garenvezels niet zijn behandeld. Dit zorgt er voor dat de wol uitsluitend is gewassen en dus niet is blootgesteld aan allerhande chemische behandelingen voor wat het verven betreft. Dat is belangrijk om te weten, want op deze manier wordt er voor gezorgd dat de oorspronkelijke, natuurlijke kenmerken van het garen behouden zijn gebleven. Ook de prachtige vorm evenals de optimale structuur van het garen is hier ongetwijfeld een direct gevolg van. Wilt u ook graag kennis maken met dit bijzondere garen en gebruiken voor uw creaties? Bestel al uw wol en garen dan nu hier bij Caro's Atelier!

Een prima garen voor buitenkleding

Het garen uit de Drops Lima collectie leent zich in het bijzonder voor het maken van buitenkleding zoals bijvoorbeeld klassieke, Noorse truien. Bent u eerder op zoek naar een interessant garen voor het maken van vesten met een sportieve look? Ook in dat geval zal dit garen van het merk Drops Design uw vooropgestelde verwachtingen wellicht weten in te lossen. Sterker nog, eigenlijk is gebruikmaken van dit merk voor het maken van sportieve vesten extra interessant. Dit niet in het minst omdat deze veelal wat vaster worden gebreid wat er voor zorgt dat er een duurzaam resultaat kan worden gerealiseerd die ook moeiteloos haar meest optimale vorm weet vast te houden. De samenstelling van dit garen waarbij er eveneens sprake is van alpacawol zorgt er voor dat er ook een zachte structuur evenals warme eigenschappen aan de creaties gegeven kunnen worden. Niet voor niets wordt er vaak naar dit garen verwezen als zijnde een sportgaren waarbij er sprake is van net een beetje extra luxe!

Geproduceerd in Peru

Het garen dat deel uitmaakt van de Drops Lima lijn wordt geproduceerd in Peru. Het betreft hier een garen bestaande uit een combinatie van 65 procent wol en 35 procent alpaca. Dit garen behoort tot de garencategorie B en één bol heeft een gewicht van 50 gram. Dit betekent dat één enkele bol u voorziet van ongeveer 100 meter aan draad. De aanbevolen dikte van de naalden om gebruik te maken van dit garen is 4 mm. Wat de stekenverhouding betreft kunt u rekening houden met 10 x 10 centimeter = 21 steken x 28 naalden. Het garen is geschikt om te wassen met handwas op een temperatuur van maximum 30 graden. U dient er rekening mee te houden dat het hierbij gaat om een viltbaar garen welke u steeds na het wassen plat laat drogen. Op deze manier zorgt u er voor dat alle creaties die worden gemaakt met behulp van het garen perfect en voor een lange tijd hun optimale uitstraling zullen behouden.

Bestel nu ook uw Drops Lima garen hier bij Caro's Atelier!

Het Drops garen kan worden aangekocht in tal van verschillende kleuren. In het aanbod van deze lijn zijn dan ook tal van verschillende mix-kleuren terug te vinden. Het gaat hierbij om garen dat tot stand komt aan de hand van verschillende kleuren die tijdens het spinnen met elkaar worden gemengd. Op deze manier wordt er een soort van gemêleerd (mix) effect gerealiseerd welke toch een extra meerwaarde geeft aan dit garen. Indien u er uiteindelijk voor kiest om te bestellen hier bij Caro's Atelier kunt u uiteraard niet alleen een keuze maken uit tal van de meest uiteenlopende kleuren. Wij zorgen er namelijk ook voor dat onze klanten zeker kunnen zijn van een scherpe aankoopprijs evenals een bijzonder snelle levering. Bent u ook benieuwd naar de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan Drops Lima en wilt u ze tegen de beste voorwaarden kunnen bestellen? Zoek dan niet verder en haal ook uw garen vandaag nog in huis hier bij Caro's Atelier!