Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Lace

Drops Lace garen bestaat uit een exclusieve combinatie van 70 procent baby alpaca en 30 procent moerbeizijde. Het is gesponnen tot een 2-draads garen welke zich kenmerkt door een ruime looplengte van ongeveer 400 meter per bol. Voor het realiseren van een volledig kantproject heeft u in principe voldoende aan twee bollen garen. Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met dit type garen en wilt u ze bovendien graag in huis kunnen halen tegen de meest interessante prijs? In dat geval nodigen we u alvast graag uit om kennis te maken met het riante assortiment met garen dat wij van Caro's Atelier u kunnen aanbieden!

Onbehandelde garenvezels

De garenvezels waaruit Drops Lace bestaat zijn niet behandeld. Dit zorgt er voor dat de wol enkel en alleen is gewassen en dus op geen enkel moment bloot is komen te staan aan chemische behandelingen voor het verven. Dat is geen onbelangrijk detail, want het zorgt er voor dat de natuurlijke eigenschappen van het garen op deze manier pas echt behouden kunnen blijven. Bovendien zorgt het er in de praktijk voor dat het garen over een mooie vorm evenals structuur komt te beschikken. Ook dit is dus absoluut een interessant voordeel waar u op kunt rekenen bij het kopen van garen van het merk Drops Design.

Delicaat, fijn en ongelofelijk zacht

Het kopen van Drops Lace garen zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een garen dat niet alleen delicaat en fijn, maar ook bijzonder zacht is. Dit zorgt er voor dat dit garen zich werkelijk uitstekend leent voor het maken van bijvoorbeeld lichte omslagdoeken evenals sjaals en bijzondere ajourpatronen. De aangegeven stekenverhouding is bijzonder klein, maar het merendeel van de kantpatronen geven een breinaalden of haaknaald aan met een grotere dikte waardoor het kantpatroon duidelijker uit zal komen. De exacte stekenverhouding die van toepassing is voor het ajourpatroon is uiteraard altijd afhankelijk van het type resultaat u wenst te realiseren. Ook de gebruikte naalden kunnen in de praktijk verschillen.

Keuze uit verschillende aantrekkelijke kleuren

Op het ogenblik dat u het Drops assortiment onder de loep neemt zult u kunnen vaststellen dat er een aantal verschillende kleuren in terug te vinden zijn. Het gaat hierbij ook om zogenaamde mix-kleuren. Dit type garen komt tot stand door meerdere kleuren te mengen voor het spinnen. Op deze manier wordt er een bijzonder gemêleerd (mix) effect gecreëerd waar heel wat mensen naar op zoek zijn. In ieder geval, welke kleuren u ook in gedachten heeft voor het realiseren van uw creaties, het is een aanrader om u even te verdiepen in de fantastische mogelijkheden die zijn terug te vinden in het assortiment van de Drops Lace lijn.

De eigenschappen van Drops Lace

Gebruikmaken van het Drops Lace garen doet u uiteraard niet zonder dat u precies op de hoogte bent van de eigenschappen waar dit garen over beschikt. Eén bol van dit garen beschikt over een gewicht van 50 gram en is goed voor een lengte van 400 meter. De samenstelling van dit garen bestaat verder uit 70 procent alpaca evenals 30 procent zijde. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 28 steken x 34 naalden. U kunt er voor kiezen om de creaties die zijn gemaakt van dit garen te wassen met handwas op een temperatuur van maximum 30 graden. Vervolgens dient u het garen plat te laten drogen.

Bestel uw garen uit de Lace serie hier bij Caro's Atelier!

Wanneer u zelf ook graag aan de slag zou willen gaan met het garen spreekt het voor zich dat u deze het liefst van allemaal in huis zult willen halen tegen een zo interessant mogelijk prijskaartje. Dat is hier bij Caro's Atelier absoluut een mogelijkheid. Wij bieden onze klanten immers de mogelijkheid om dit garen te bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Dat is echter nog niet alles, want daarnaast is het ook nog eens zo dat wij altijd een zeer snelle levering in het vooruitzicht stellen. Bestellingen die worden geplaatst voor 23h00 worden zelfs zomaar dezelfde dag nog verzonden! Gaat u een bestelling plaatsen hier bij Caro's Atelier voor een totaalbedrag van ten minste 45 euro? In dat geval voorzien we u ook nog eens graag van gratis verzending van uw bestelling. Wilt u ook kunnen genieten van al deze interessante voordelen. Bestel dan snel uw Drops Lace garen hier bij Caro's Atelier!