Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Karisma

Het Drops Karisma garen is een vierdradig sportgaren welke bekend staat als één van de meest populaire garenkwaliteiten die deel uitmaken van het klassieke assortiment. Dit garen kent dan ook een zeer lange geschiedenis. Ze verscheen voor het eerst op de markt in de jaren '80 in Scandinavië. Een groot deel van haar bekendheid heeft dit garen ongetwijfeld te danken aan het feit dat ze over een nagenoeg onbeperkt aanbod beschikt met patronen. Bovendien is het ook nog eens zo dat u er bij het kopen van dit type garen op kunt rekenen dat deze superwash is behandeld. U kunt ze dus altijd met een gerust gevoel in de wasmachine stoppen (let wel op de wasvoorschriften!). In ieder geval, denkt u er eveneens aan om over te gaan tot het aanschaffen van Drops Karisma garen? Ontdek dan snel het aanbod met wol en garen welke is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Superwash behandeld

Op het ogenblik dat u een bepaald type garen van het merk Drops Design gaat kopen zult u rekening willen houden met een aantal verschillende aspecten. Ook het al dan niet onderhoudsvriendelijk zijn van het garen dat u wenst te kopen is iets om even bij stil te blijven staan. Wat dat betreft is het goed om te weten dat het Drops Karisma garen superwash is behandeld. Het gevolg hiervan is dat alle creaties die worden gemaakt met behulp van dit garen in de wasmachine kunnen. Dit maakt ze natuurlijk bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Het garen zal altijd haar meest optimale vorm blijven behouden en voelt bovendien lekker zacht en dus aangenaam aan op de huid. Het mag dan ook duidelijk zijn, het is altijd de moeite waard om het kopen van het garen uit ons assortiment te overwegen.

Haal Drops Karisma nu in huis!

Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen die verbonden zijn aan het interessante garen uit de Drops collectie? Wilt u deze dan ook bijgevolg kunnen bestellen tegen een zeer interessante prijs? Dan maken wij dat hier bij Caro's Atelier graag voor u mogelijk! Niet alleen garanderen wij onze klanten een scherpe prijs voor het kopen van dit garen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen een speciaal garen naar wens kan worden aangekocht. Heeft u binnen korte termijn nood aan dit garen of bijpassende breinaalden? Ook dat hoeft geen enkel probleem te zijn, in tegendeel. Indien u één of meerdere garens uit de collectie bestelt voor 21:00 uur worden deze dezelfde dag nog verzonden! U hoeft dan ook zeker niet langer meer te twijfelen, bestel uw Drops Karisma garen vandaag nog uit het assortiment hier bij Caro's Atelier!