Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Glitter

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om wat meer glitter & glamour toe te voegen aan uw creaties? In dat geval is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van Drops Glitter garen! Het betreft hier namelijk een werkelijk sprankelend garen welke wordt verkocht op klosjes van 10 gram. Glitter in huis halen is zo interessant omdat u het in principe met bijna alles kunt samenbreien. Op deze manier kan er een werkelijk subliem glanzend en schitterend effect worden gerealiseerd. Denkt u er eveneens over na om over te gaan tot het bestellen van Drops Glitter garen? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met de mogelijkheden die zijn terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Glimmende kleuren

Op het ogenblik dat u van plan bent om het Drops Glitter garen te bestellen is het altijd interessant om te weten dat u deze bij ons kunt kopen in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor glitter goud, maar is ook glitter zilver een optie. Voor welke van deze twee opties u finaal zult kiezen is als vanzelfsprekend steeds afhankelijk van de creatie die u wenst te maken evenals de precieze uitstraling waarover ze moet beschikken. In ieder geval is het zeker en vast interessant om zowel het kopen van glitter goud als glitter zilver te overwegen. Voor welke van deze beide mogelijkheden op vlak van dit garen u op het einde van de rit ook zult kiezen, u zult steeds kunnen vaststellen dat ze een meerwaarde zal vormen voor al uw creaties!

De eigenschappen van Drops Glitter

Het is onnodig om te zeggen dat het Glitter garen over verschillende, specifieke eigenschappen beschikt. In eerste instantie is het zoals eerder reeds gesteld zo dat dit garen wordt verkocht in klosjes van 10 gram. Met een dergelijk klosje krijgt u de beschikking over een lengte van 700 meter aan draad. De samenstelling van dit garen bestaat uit 60 procent cupro en 40 procent metaal. U dient er rekening mee te houden dat creaties waarbij er gebruik wordt gemaakt van deze lijn met handwas moeten worden gewassen. Bovendien dient u ze plat te laten drogen.

Bestel glitter garen nu hier bij Caro's Atelier!

Wanneer u een bijzondere extra touch wenst te geven aan al uw creaties mag het ondertussen duidelijk zijn dat gebruikmaken van dit garen daar ongetwijfeld bij kan helpen. Wij maken het bovendien voor onze klanten mogelijk om dit prachtige garen te kopen tegen een zeer voordelige prijs. Dat is echter niet alles, want wanneer u een totale bestelling plaatst ter waarde van minimum 45 euro kunt u er op rekenen dat deze gratis wordt verzonden. Wilt u bovendien graag één of meerdere creaties op korte termijn afwerken? Dan is het ongetwijfeld goed om te weten dat een bestelling die voor 21:00 uur wordt geplaatst dezelfde dag nog wordt verzonden! Dit alles maakt het in ieder geval duidelijk, u doet er altijd goed aan om er voor te kiezen om uw Drops Glitter garen of meer van het merk Drops Design te kopen hier bij Caro's Atelier!