Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Flora

Het garen dat deel uitmaakt van de Drops Flora collectie is gemaakt van 65 procent Peruvian Highland en 35 procent superfijne alpaca. Het betreft hier een dunnere versie van het eveneens zeer populaire en vaak gebruikte Drops Lima garen welke kan worden aangekocht in niet minder dan 21 verschillende kleuren. Het garen behoort toe aan de garencategorie A. Bent u wel geïnteresseerd in al het moois dat dit garen ook voor u in petto heeft, maar wilt u er graag in eerste instantie meer over te weten komen? Of bent u gewoon op zoek naar een interessante webwinkel waar u dit garen bij kunt bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs? In beide gevallen zult u alleen maar kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier voor al uw wol en garen aan het juiste adres bent!

Een warm en aangenaam garen

Als er één iets is wat we wel kunnen zeggen over het Drops Flora garen, dan is het dat het hier gaat om een lekker warm en aangenaam garen dat goed in vorm blijft. Bovendien kunnen we met recht en rede stellen dat dit garen de perfecte keuze vormt voor het realiseren van meervormige patronen. Bent u op zoek naar een garen dat zich goed leent voor het realiseren van Scandinavische patronen, dekens en nog zoveel meer? In al deze gevallen zult u kunnen vaststellen dat u met veel plezier gebruik zult maken van het garen uit deze collectie. Let wel, u kunt dit garen van het merk Drops Design ook nog voor heel wat andere creaties gebruiken. Zo maakt u er ook zonder probleem de mooiste buitenkleding evenals alledaagse kledingstukken mee.

De eigenschappen van het Drops Flora garen

Het garen dat deel uitmaakt van de Drops Flora lijn is verkrijgbaar in bollen van 50 gram. Elke bol is goed voor een lengte van ongeveer 210 meter aan garen. De stekenverhouding die van toepassing is bij dit garen is 10 x 10 centimeter = 24 steken x 32 naalden. De samenstelling van het garen bestaat zoals eerder reeds aangegeven uit 65 procent wol evenals 35 procent alpaca. Het wassen van het garen doet u op handwas en u dient er rekening mee te houden dat ze uiteraard niet in de wasdroger mag worden gestopt. Bovendien wordt het sterk aangeraden om de creaties die zijn gemaakt van dit garen plat te laten drogen. Zou u graag de creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen willen strijken? Dat kan, maar dan wel slechts op een lauwe temperatuur. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat de eigenschappen van dit garen u helemaal niets in de weg leggen om er mee aan de slag te gaan. U zult er gegarandeerd heel wat fantastische creaties mee kunnen realiseren!

Haal uw Drops Flora garen nu in huis!

Wanneer u eveneens geïnteresseerd bent in het kopen van één of meerdere bollen garen uit de collectie is het altijd goed om te weten bij welke partij u deze kunt bestellen tegen de best mogelijke prijs. Wel, dat is absoluut mogelijk hier bij Caro's Atelier! Wij maken het voor onze klanten mogelijk om dit fantastische garen te kopen tegen een zeer interessant prijskaartje. Bovendien hoeft u bij ons ook niet te vrezen voor hoge verzendkosten, in tegendeel. Sterker nog, van zodra u een order plaatst voor een waarde van ten minste 45 euro wordt uw bestelling volledig gratis verzonden! Plaatst u, uw order voor 21:00 uur 's avonds? Dan zorgen wij er tot slot voor dat uw bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd! Ook Drops Flora garen bestellen? Dan mag het duidelijk zijn dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier zonder twijfel aan het juiste adres bent!