Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Eskimo

Het Drops Eskimo garen is een dik, enkeldraads garen welke er om bekend staat eenvoudig te breien. Bovendien wordt er met behulp van dit garen uiteindelijk steeds een lekker warm en aangenaam breiwerk gecreëerd. Een extra voordeel dat kan worden toegeschreven aan dit garen is dat ze zich perfect leent voor het vilten. Het garen dat is terug te vinden in de collectie is lekker luchtig en gemaakt van honderd procent pure wol. Wilt u ook graag nieuw wol en garen ontdekken en bent u in het bijzonder op zoek naar een garen die het breien net wat eenvoudiger maakt? In dat geval is het zonder twijfel de moeite waard om even te ontdekken wat het garen ook voor u allemaal voor moois te bieden heeft!

Lekker zacht, rond en luchtig garen

Het garen uit de Drops Eskimo collectie staat er niet alleen om bekend heerlijk zacht, maar ook rond en luchtig te zijn. Bovendien is het ook zo dat ze is gemaakt van honderd procent puur wol. De garenvezels van dit garen zijn ook niet behandeld waardoor de wol enkel en alleen is gewassen. Ze is dan ook op geen enkel moment blootgesteld aan allerhande chemische behandelingen voor het verven. Op deze manier kan er voor worden gezorgd dat de natuurlijke eigenschappen van het Drops Design garen moeiteloos behouden blijven. Hierdoor kenmerkt het garen zich door een mooie vorm evenals een optimale structuur.

Ruime keuze aan kleuren

Het maken van bepaalde creaties met behulp van het Drops Eskimo garen zorgt er natuurlijk voor dat u ook nood zult hebben aan bepaalde, specifieke kleuren. Wat dat betreft bent u hier bij Caro's Atelier zeker aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten namelijk de mogelijkheid om het garen dat deel uitmaakt van deze lijn in de meest uiteenlopende kleuren te kopen. Denk op dit vlak niet alleen aan Eskimo naturel, maar ook aan Eskimo zeegroen, Eskimo grijs, Eskimo rood of geel en ga zo maar door. Of u nu voor uw creaties graag gebruik wenst te maken van een lichte of eerder een opvallende, harde kleur, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Aarzel dus zeker niet te lang en ontdek snel meteen alles wat het prachtige kleuraanbod ook voor u te bieden heeft!

Bij het bekijken van het Drops Eskimo aanbod hier bij Caro's Atelier wordt meteen duidelijk dat er verschillende mix-kleuren in terug te vinden zijn. Dit betekent dat het garen in kwestie tot stand is gekomen door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Op deze manier ontstaat er een gemêleerd (mix)effect. Bovendien kunnen er ook verschillende print-kleuren worden opgemerkt in het  assortiment. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke verwachtingen u ook in het vooruitzicht heeft gesteld met betrekking tot het kopen van uw nieuw garen, de kans is bijzonder groot dat het assortiment  hier bij Caro's Atelier u precies datgene biedt waar u naar op zoek bent!

Haal uw Drops Eskimo garen nu in huis!

Bovenstaande informatie heeft zonder enige twijfel reeds aangetoond dat er behoorlijk wat aantrekkelijke voordelen zijn verbonden aan het aanschaffen van het garen hier bij Caro's Atelier! Niet alleen bieden we onze klanten de meest prachtige (mix)kleuren aan, daarnaast is het ook nog eens zo dat een zeer interessante prijs ten allen tijde is gegarandeerd. Wat het allemaal nog mooier maakt is dat u vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 45 euro kunt rekenen op gratis verzending. Hierdoor zullen verzendkosten de hoogte van uw order op geen enkele manier beïnvloeden. Bent u dus ook van plan om garen uit de Drops Eskimo lijn te bestellen met bijbehorende accessoires? Zoek dan niet verder en plaats uw bestelling meteen hier bij Caro's Atelier!