Filter uw producten

Pagina 1 van 3

Drops Eskimo

Drops Eskimo

Drops Eskimo is een dik, enkeldraads garen dat makkelijk breit en een warm en aangenaam breiwerk creëert. Het is ook ideaal voor het vilten.

Drops Eskimo is een heerlijk zacht, rond en luchtig garen gemaakt van 100% puur wol. De garenvezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

DROPS Eskimo bevat een aantal mix-kleuren. Dit betekent dat het garen wordt gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect. Het garen heeft ook een aantal print-kleuren en dit betekend dat het garen meerdere kleuren heeft, die elkaar herhalen in wisselende lengtes. In de DROPS Eskimo Tweed draad is een tweed effect meegesponnen met het garen. Dit zorgt voor variatie in kleur en structuur, maar zorgt ook dat het garen een beetje varieert in dikte.

Eskimo is een garen dat valt in groep E (9-11 steken). De aanbovelen breinaald is 9 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 cm = 10 steken x 14 naalden.

Klik hier voor patronen met Drops Eskimo garen.

Lees meer