Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Delight

Het Drops Delight garen staat er om bekend over een bijzonder zachte textuur te beschikken. Bovendien is ze ook verkrijgbaar in de meest fantastische kleurencombinaties. De 'magic print' waar dit type garen over beschikt zorgt er voor dat er ronduit unieke patronen en kleurovergangen gerealiseerd kunnen worden. Eveneens zeer interessant om te weten is dat het garen superwash is behandeld. Dit betekent dat ze probleemloos in de wasmachine kan wat het dagelijks onderhoud uiteraard alleen maar ten goede komt. Wilt u graag nog meer te weten komen over dit product of wilt u wol en garen gewoon meteen kunnen bestellen tegen een interessante prijs? Het kan allebei hier bij Caro's Atelier!

De samenstelling van het Drops Delight garen

Het Drops Delight garen beschikt over een samenstelling bestaande uit 75 procent wol en 25 procent polyamide. Het feit dat het garen superwash is behandeld zorgt er voor dat ze gewoon in de wasmachine kan. Dit garen is dan ook machinewasbaar tot 40 graden. U dient er bij het gebruik van dit garen rekening mee te houden dat een naalddikte van 2,5 mm is aangewezen. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 50 gram en is goed voor ongeveer 175 meter aan draad. De stekenverhouding waar bij dit garen rekening mee dient te worden gehouden is 10 x 10 centimeter = 26 steken x 34 naalden. Creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen mogen absoluut niet in de wasdroger. Ze na het wassen gewoon plat laten drogen is dan ook steeds de meest aangewezen keuze.

Voorzien van een kleurrijke 'magic print'

Het Drops Design garen dat is terug te vinden in onze collectie kenmerkt zich onder meer door de aanwezigheid van een 'magic print'. Deze realiseert de meest fantastische kleurencombinaties. Het garen beschikt over vloeiende overgangen en heeft bovendien een fijne, handgesponnen structuur met variaties in dikte. De magic print helpt niet alleen unieke patronen, maar ook bijzondere kleurovergangen te realiseren. Dit heeft in de praktijk als gevolg dat er zowel lichtere als donkere kleurenvariaties kunnen voorkomen binnen hetzelfde verfbad. Er zou op het eerste zicht aangenomen kunnen worden dat dit een fout of een defect is in het garen, maar dat is dus niet het geval. In de praktijk vormt dit gewoon een deel van het karakter waar dit bijzondere garen uit de Drops Delight lijn over beschikt.

Perfect te gebruiken voor verschillende creaties

In eerste instantie wordt er vooral in de richting van het Drops Delight garen gekeken voor wat het realiseren van leuke sokken betreft. Echter moet het gezegd dat dit garen nog voor heel wat meer creaties kan worden gebruikt. Zo is het ook geen probleem om het garen te gebruiken voor grotere projecten zoals bijvoorbeeld vesten, truien evenals sjaals en allerhande accessoires. Ook wanneer u niet van plan bent om sokken te maken, maar u wel een aantal andere creaties in gedachten heeft is het dus zeker en vast de moeite waard om ook daarvoor te kijken in de richting van dit uitstekende garen met bijpassende naalden.

Bestel nu uw Drops Delight garen hier bij Caro's Atelier!

Alleen al de bijzondere kleuren die deel uitmaken van het assortiment zorgen er voor dat dit een uitstekend garen is om te overwegen. Bovendien kunt u dit garen in de praktijk voor de meest uiteenlopende creaties gebruiken. Denk hierbij niet alleen aan het maken van sokken, maar ook aan tal van grotere creaties zoals bijvoorbeeld een mooie trui. Wilt u graag een lekker warme sjaal maken voor het najaar en de aankomende winter? Ook dan is het beslist de moeite waard om te overwegen om gebruik te maken van dit garen. Het kopen van uw garen uit de Drops lijn hier bij Caro's Atelier zorgt er niet alleen voor dat u een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende kleuren, daarnaast is ook de scherpst mogelijke prijs steeds gegarandeerd en wordt het bestelde garen snel bij u thuis afgeleverd. Het mag dan ook duidelijk zijn, u doet er altijd goed aan om uw Drops Delight garen te kopen hier bij Caro's Atelier!