Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Drops Delight

Drops Delight

Drops Delight is een luxe en super zacht wollen garen in vele fantastische kleuren!

DROPS Delight is een enkeldraads garen, gemaakt van Superwash behandelde wol en versterkt met polyamide. Een spannend dat je kunt gebruiken voor veel meer dan alleen sokken! Probeer het ook eens voor grotere projecten zoals vesten, truien, sjaals en accessoires.

De kleurrijke "magic print" tovert fantastische kleurencombinaties. Het garen heeft vloeiende overgangen en heeft een lekkere, handgesponnen structuur met varieties in dikte. De "magic print" zorgt voor unieke patronen en kleurovergangen. Dit betekent ook dat er lichtere of donkere kleurvariaties kunnen voorkomen binnen hetzelfde verfbad. Dit is geen fout of defect in het garen, maar een deel van het karakter van dit garen.

De kleurvoorbeelden tonen het patroon als je met een kleine hoeveelheid steken breit, zoals bijvoorbeeld voor sokken. Brei of haak je een groter project, dan zal het patroon er anders uitzien.

Geproduceerd in Turkije.

Delight is een garen dat valt in groep A (23-26 steken). De aanbovelen breinaald is 2,5 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 cm = 26 steken x 34 naalden.

Klik hier voor patronen met Drops Delight garen.

Lees meer