Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Drops Cotton Light

Drops Cotton Light

Drops Cotton Light is een heerlijk zacht garen van 50% katoen en 50% polyester micro. Het werk blijft goed in vorm en is zeer slijtvast. Het garen is geschikt om mee te haken en breien.

Drops Cotton Light is een heerlijk zacht garen van 50% katoen en 50% polyester micro. Deze microvezels zijn dunner dan zijdedraden en zij absorberen geen vocht. Dit maak het garen in combinatie met de katoen geschikt voor zowel zomer- als winterbreiwerk dat ademt; het breiwerk blijft goed in vorm en is zeer slijtvast.

Drops Cotton Light is ook een perfect garen voor kinderpatronen, omdat het in de machine gewassen mag worden en het is verkrijgbaar in een brede selectie van leuke en levendige kleuren. De kwaliteit is gesponnen van meerdere draden en geeft gladde en gelijkmatige steken.

Drops Cotton Light breit gemakkelijk en het is een veelzijdig garen voor een zeer competitieve prijs. Wil je haken met dit garen, houd er dan rekening mee dat het gemakkelijk splijt, dorodat het van zulke zachte en zijdeachtige draden is gesponnen.

Klik hier voor patronen met Drops Cotton Light garen.


 

Lees meer