Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Cotton Light

Drops Cotton Light is een voordelig garen welke bestaat uit een samenstelling van 50 procent katoen en 50 procent micro polyester. Deze samenstelling zorgt er voor dat dit garen heerlijk zacht aanvoelt. Dat is echter niet alles, want daarnaast is ze ook nog eens slijtvast en weet ze haar vorm goed te behouden. Het garen dat deel uitmaakt van deze collectie wordt gesponnen over meerdere draden. Dit zorgt er voor dat het garen een mooi glad effect krijgt die mede wordt gerealiseerd door gelijkmatige steken. Denkt u er ook over na om over te gaan tot het kopen van het Drops Cotton Light garen? In dat geval is het zeker en vast de moeite waard om even een blik te werpen op het aanbod met garen hier bij Caro's Atelier!

Gemaakt van 50% katoen en 50% polyester

De samenstelling van het Drops Cotton Light garen bestaat zoals reeds aangegeven uit 50 procent katoen en 50 procent polyester micro. Deze samenstelling brengt enkele niet onbelangrijke voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgt ze er namelijk voor dat alle creaties die worden gemaakt met behulp van dit Drops Design garen uitstekend in vorm blijven en bovendien ook slijtvast zijn. Het garen leent zich uitstekend om zowel mee te haken als te breien. Kenmerkend voor de microvezels van dit garen is dat ze dunner zijn in vergelijking met zijdedraden en bovendien ook geen vocht absorberen. Dit zorgt er voor dat dit garen combineren met katoen uitermate geschikt is om dienst te doen voor zowel zomer- als winterbreiwerk dat over een ademend karakter dient te beschikken.

Uitermate geschikt voor kinderpatronen

Drops Cotton Light is een zeer geschikt garen voor kinderpatronen. Dit in eerste instantie natuurlijk omdat ze verkrijgbaar is in een zeer ruime selectie bestaande uit de meest leuke en levendige kleuren. Dit garen is gesponnen van meerdere draden en kenmerkt zich door gladde evenals gelijkmatige steken. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een geschikt garen voor het realiseren van de mooiste kinderpatronen? In dat geval is het meer dan de moeite waard om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van het garen. Met dit garen kunt u zeer gemakkelijk breien en bovendien is het ook nog eens zo dat ze verkrijgbaar is tegen een zeer scherp prijskaartje. Voldoende goede redenen dus om er nu reeds voor te kiezen om gebruik te maken van de Cotton Light serie voor het realiseren van de leukste creaties voor uw kinderen!

Verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren

Voordat u over gaat tot het kopen van Drops Cotton Light garen spreekt het voor zich dat u zich graag ook even zult willen verdiepen in de verschillende kleuren waarin dit garen verkrijgbaar is. Dat zijn er heel wat. U zult dan ook kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier het garen zult kunnen bestellen in kleuren gaande van wit en parel- of donkergrijs tot geel, (donker)rood, roze evenals lila, ijsblauw en ga zo maar door. Het feit dat deze lijn verkrijgbaar is in zoveel verschillende kleuren zorgt er voor dat alle creaties zeer precies op uw persoonlijke voorkeuren kunnen worden afgestemd. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke look u ook wenst mee te geven aan al uw creaties, het behoort allemaal tot de mogelijkheden door gebruik te maken van het garen uit deze collectie.

De eigenschappen van het Drops Cotton Light garen

Het spreekt voor zich dat het garen uit de Drops Cotton Light lijn over diens eigen, specifieke eigenschappen beschikt. Op vlak van samenstelling is er zoals eerder reeds aangehaald sprake van 50 procent katoen en 50 procent polyester. Daarnaast dient er rekening mee te worden gehouden dat één bol van dit garen een gewicht heeft van 50 gram. Eén zo'n bol is goed voor een 105 meter aan draad. De aanbevolen naalddikte waar u rekening mee kunt houden bedraagt 4 mm. De stekenverhouding is tot slot 10 x 10 centimeter = 21 steken x 28 naalden. De creaties die worden gemaakt met behulp van het garen uit de collectie kunnen gewassen worden op fijne was met een temperatuur van (maximum) 40 graden. Laat de creaties altijd plat drogen en stop ze niet in een wasdroger.

Ontdek het Drops Cotton Light garen hier bij Caro's Atelier!

Er zijn zoals u op deze pagina heeft kunnen lezen behoorlijk wat mooie voordelen verbonden aan het gebruik van dit garen. Let wel, op het ogenblik dat u er voor kiest om dit garen te gebruiken om er mee te haken zult u er rekening mee willen houden dat ze vrij eenvoudig splijt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat ze is gemaakt van zachte, zijdeachtige draden. Is dit voor u geen probleem en wilt u graag dit garen tegen de meest interessante voorwaarden kunnen kopen? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier absoluut aan het juiste adres! Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om dit garen te bestellen tegen een zeer interessante prijs en bovendien is ook een snelle levering altijd gegarandeerd. Klinkt dit alles voor u ook zo interessant in de oren? Wacht dan niet langer en bestel ook uw garen uit deze collectie hier bij Caro's Atelier!