Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Brushed Alpaca Silk

Het Drops Brushed Alpaca Silk garen is een werkelijk prachtig garen welke is gemaakt van een exclusieve combinatie van niet alleen zachte en geborstelde alpaca, maar ook glanzende zijde. Het resultaat is een zeer aantrekkelijk, zijdezacht garen welke verkrijgbaar is in tal van verschillende, stijlvolle kleuren. Gaande van natuurlijke tinten tot absolute knalkleuren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door er voor te kiezen om dit garen te breien op grote naalden wordt er niet alleen een snel, maar ook een mooi eindresultaat gerealiseerd. Denkt u er ook aan om gebruik te maken van het zeer interessante Drops Brushed Alpaca Silk garen? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog uit het assortiment hier bij Caro's Atelier!

Een bijzonder stijlvol kleurenpalet

Op het ogenblik dat u er voor kiest om Drops Design garen van de Drops Brushed Alpaca Silk lijn te kopen zult u kunnen vaststellen dat er sprake is van een bijzonder gevarieerd en stijlvol kleurenpalet gaande van beige- en grijstinten tot prachtige rood- en paarstinten. De lichte evenals verrassend warme eigenschappen waar dit garen over beschikt zorgen er voor dat ze bijzonder geschikt is voor het realiseren van zowel grote als kleine(re) projecten. Door gebruik te maken van grote naalden kunt u rekenen op een snel en bovendien zeer mooi resultaat. U kunt er bovendien zonder probleem voor kiezen om gebruik te maken van dit garen in combinatie met andere kwaliteiten. Ook op deze manier bent u eigenlijk altijd verzekerd van een mooi en bovendien ook lekker zacht eindresultaat.

De eigenschappen van het Drops Brushed Alpaca Silk garen

Gebruikmaken van garen dat deel uitmaakt van de Drops Brushed Alpaca Silk collectie zorgt er voor dat u er goed aan doet om gebruik te maken van naalden met een dikte van 5 mm. Eén bol van dit garen beschikt over een gewicht van 25 gram en is goed voor zo'n 140 meter aan draad. De stekenverhouding waar u rekening mee zult willen houden bedraagt 10 x 10 centimeter = 17 steken x 24 naalden. De samenstelling van dit garen is 77 procent alpaca en 23 procent zijde. Het wassen van creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen dient steeds te gebeuren met handwas. Plat drogen is vereist en de creaties mogen niet in de wasdroger worden gestopt.

Bestel uw Brushed Alpaca Silk garen nu voor de beste prijs!

Staat u ook al te popelen om aan de slag te gaan met het garen dat deel uitmaakt van de Drops Brushed Alpaca Silk collectie? In dat geval hebben we goed nieuws voor u! Hier bij Caro's Atelier bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om dit uitstekende garen te bestellen tegen een zeer interessante prijs. Bovendien is het vanzelfsprekend dat u ook een keuze kunt maken uit een groot aanbod aan kleuren waardoor het eindresultaat precies aan alle vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Wat het allemaal nog mooier maakt is dat uw garen dezelfde dag nog wordt verzonden wanneer u er voor kiest om uw bestelling voor 21:00 uur te plaatsen. Zo heeft u, uw nieuwe garen niet alleen lekker snel, maar bovendien ook nog eens tegen de best mogelijke prijs in huis!

Gratis verzending vanaf 45 euro!

Bovenstaande zal bij u ongetwijfeld reeds als muziek in de oren klinken, maar er is meer. Het is namelijk zo dat wij begrijpen dat mensen het vervelend vinden om geconfronteerd te worden met verzendkosten op het ogenblik dat ze online een bepaalde bestelling gaan plaatsen. Daar willen wij van Caro's Atelier graag wat aan doen! Plaatst u een bestelling met Drops Brushed Alpaca Silk garen of één van de vele andere artikelen uit ons assortiment voor een totale kostprijs van minimum 45 euro? In dat geval kunt u er steeds op rekenen dat uw bestelling helemaal gratis wordt verzonden! Zo hoeft u ook niet langer te vrezen dat verzendkosten de hoogte van uw bestelbedrag bij Caro's Atelier nodeloos zullen beïnvloeden!