Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Bomull Lin

Wanneer u er voor kiest om aan de slag te gaan met Drops Bomull Lin garen krijgt u de beschikking over een werkelijk fantastisch garen welke niet alleen over een stoere uitstraling, maar ook over een natuurlijk karakter beschikt. Bovendien bestaat ze uit een exclusieve combinatie van linnen en katoen. Hierdoor kunt u steeds de meest duurzame creaties realiseren welke over een prachtige glans beschikken en zich kenmerken door een heerlijke zachtheid. In de praktijk wordt er dan ook veelal voor gekozen om gebruik te maken van dit garen voor het haken of breien van tal van zomerse accessoires evenals home decoraties. Voelt u zich ook wel aangetrokken tot de bijzondere kenmerken waar dit type garen over beschikt? In dat geval is het zonder twijfel een aanrader om ze te bestellen uit het fantastische assortiment dat u terug kunt vinden hier bij Caro's Atelier!

Gesponnen van meerdere draden linnen en katoen

Het Drops Design garen dat deel uitmaakt van de Drops Bomull Lin collectie is gesponnen van verschillende draden linnen en katoen. De ruwheid die typerend is voor het linnen wordt op deze manier op uitstekende wijze gecombineerd met de zachtheid van het katoen. Hierdoor is een bijzonder sterk en bovendien slijtvast garen ontstaan. Stukken die worden gerealiseerd met behulp van dit garen kenmerken zich uiteindelijk door een exclusief linnen gevoel terwijl ze tegelijkertijd ook over een mooie, maar delicate glans beschikken. In de praktijk wordt er in het bijzonder voor gekozen om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van lichte evenals luchtige zomermodellen.

De Bomull Lin serie in verschillende kleuren

Het kleurenpalet waar het garen uit de Drops Bomull Lin collectie op is geïnspireerd is gebaseerd op de mooie en natuurlijke kleuren van de linnenplant na het oogsten. Op het ogenblik dat u ervoor kiest om gebruik te maken van dit garen is het bovendien ook nog eens zo dat u een keuze kunt maken uit een ruime selectie met de meest uiteenlopende Drops patronen hier bij Caro's Atelier. Zo maakt u niet alleen de mooiste tunieken, maar ook de leukste tops evenals tal van andere basis modellen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, u kunt met behulp van het garen heel wat prachtige stukken creëren die veel mensen ongetwijfeld zullen weten te waarderen.

Haal ook uw Drops Bomull Lin garen nu in huis!

De informatie op deze pagina heeft reeds duidelijk gemaakt dat deze lijn zich uitstekend leent om de meest prachtige, lichte en luchtige zomerstukken mee te maken. Eén bol van dit garen heeft verder een gewicht van 50 gram en is goed voor een totaal van ongeveer 85 meter aan draad. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte partij om dit garen bij te kopen helpen wij van Caro's Atelier u graag verder. Bij ons is het namelijk mogelijk om dit garen, naalden, boeken en meer te bestellen tegen een zeer interessante prijs en bovendien komen ook de verzendkosten vanaf een bestelbedrag van 45 euro te verdwijnen. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij steeds een snelle levering van het bestelde garen kunnen garanderen. Indien u het garen voor 21:00 uur heeft besteld wordt uw pakje dezelfde dag nog verzonden! Aarzel dus niet langer en haal ook uw Drops Bomull Lin garen nu in huis!