Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Big Merino

Drops Big Merino wordt vaak omschreven als zijnde de grote broer van de Drops Merino Extra Fine. Dit garen is gemaakt van 100 procent merinowol welke afkomstig is van vrijlopende dieren uit niet alleen Zuid-Afrika, maar ook Zuid-Amerika. Het garen kenmerkt zich door verschillende specifieke eigenschappen. Zo blinkt ze niet alleen uit op vlak van zachtheid, maar ook volheid evenals elasticiteit. Ook een mooi stekenbeeld valt keer op keer zonder moeite te realiseren met behulp van dit type garen.

Dit alles zorgt er voor dat gebruikmaken van Drops Big Merino bijzonder geschikt is voor patronen met structuurmotieven evenals kabels. Daarnaast is het ook nog eens zo dat dit garen superwash is behandeld waardoor het gewoon in de wasmachine kan worden gestopt. Wilt u ook wel aan de slag gaan met dit garen? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling met garen vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Extra elasticiteit

De unieke samenstelling waar Drops Big Merino over beschikt en het feit dat ze is gesponnen van meerdere dunne draden zorgt er voor dat ze over een bepaalde, extra elasticiteit is komen te beschikken. Dit gezegd zijnde is het wel steeds van het grootste belang dat het garen op een correcte manier wordt behandeld. Dit betekent in het bijzonder dat de stekenverhouding juist moet zijn. Brei dan ook in de praktijk met dit garen bij voorkeur een beetje strakker dan te losjes. Was het garen bovendien niet te warm en zorg er voor dat ze ook niet te lang in het water blijft liggen. Uiteindelijk moet het garen ook plat worden gedroogd.

Eigenschappen van het Drops Big Merino garen

Een leuke sjaal of een fijne omslagdoek? U maakt het allebei met behulp van deze serie. Op het ogenblik dat u dit garen gaat gebruiken zult u rekening moeten houden met een naalddikte van 5 mm. Bovendien is één bol goed voor een gewicht van 50 gram en heeft ze een lengte van 75 meter. Het is bovendien bij het gebruik van dit garen ook zeer belangrijk om rekening te houden met de stekenverhouding die van toepassing is. Deze bedraagt 10 x 10 centimeter = 17 steken x 22 naalden. Het feit dat dit garen superwash is behandeld mag er dan wel voor zorgen dat ze gewoon in de wasmachine kan, daar staat tegenover dat ze niet warmer dan op 40 graden mag worden gewassen. Het wordt aangeraden om de creaties die zijn gemaakt met dit garen plat te drogen en uiteraard mogen ze niet in de wasdroger.

Bestel uw Drops Big Merino nu!

Heeft het lezen van de informatie op deze pagina u ook overtuigd om over te gaan tot het aanschaffen van garen uit deze collectie? In deze situatie zult u niets anders kunnen dan vaststellen dat u daarvoor bij ons aan het juiste adres bent! Wij bieden onze klanten namelijk de mogelijkheid om dit prachtige garen te bestellen tegen een bijzonder toegankelijk prijskaartje. Bovendien kunt u bij ons ook nog eens rekenen op heel wat extra voordelen. Zo zorgen wij er voor dat uw bestelde garen vandaag nog wordt verzonden wanneer uw order voor 21:00 uur wordt geplaatst. Bestelt u uiteindelijk voor 45 euro of meer? Dan wordt uw Drops Design bestelling ook nog eens volledig gratis verzonden! Voldoende goede redenen dus om er voor te kiezen om ook uw Drops Big Merino garen te kopen hier bij Caro's Atelier!