Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Big Delight

Maak kennis met Drops Big Delight, het vervolg op Drops Delight. Dit garen is op dezelfde manier gesponnen, maar is wel gemaakt van honderd procent wol. Een ander niet onbelangrijk verschil om rekening mee te houden is terug te vinden in het feit dat Big Delight dikker is in vergelijking met de gewone Drops Delight. Bovendien zijn de bollen goed voor een totaal gewicht van 100 gram. Bent u ook wel geïnteresseerd in de bijzondere kenmerken die zijn verbonden aan dit garen en wilt u deze dan ook graag verder ontdekken of misschien ook wel meteen bestellen vanuit het assortiment van Drops Design? Het is allebei perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier!

Een garen met een echt bijzonder karakter

Kenmerkend voor het Drops Big Delight garen is dat ze beschikt over een opvallend kleurrijke uitstraling, dit niet in het minst door de aanwezigheid van lange kleurherhalingen. Dit zorgt er voor dat het met behulp van dit garen mogelijk is om unieke patronen en ronduit spannende kleurencombinaties te creëren. Dit zorgt er in de praktijk ook voor dat er lichtere of net meer donkere kleurvariaties kunnen opduiken binnen één en hetzelfde verfblad. Vaak wordt gedacht dat het hierbij gaat om een fout of een defect in het garen, maar dat is dus niet correct. In werkelijkheid maken de bijzondere kleuren net deel uit van het unieke karakter waar het garen over beschikt.

De eigenschappen van het Drops Big Delight garen

Zoals we u eerder op deze pagina reeds hebben aangegeven bestaat het garen uit honderd procent wol. Bovendien dient u rekening te houden met naalden van 5 mm dik. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 17 steken x 22 naalden. Het spreekt voor zich dat u de creaties die u heeft gemaakt met behulp van dit type garen op een zeker ogenblik ook zult willen wassen. Dat is mogelijk. U kiest op dit vlak voor handwas waarbij er een temperatuur wordt gehanteerd van maximum 30 graden. Het garen laten drogen doet u bij voorkeur plat.

Ook gebruikmaken van dit kleurrijke garen voor uw creaties?

Op het ogenblik dat u creatief aan de slag gaat met een bepaald type garen spreekt het voor zich dat u altijd rekening zult willen houden met de uitstraling waar het uiteindelijke eindresultaat over zal komen te beschikken. Veel dames die breien en haken zijn dan ook op zoek naar een speciaal garen waarmee ze een unieke look kunnen realiseren. Dat geldt absoluut voor dit Drops Big Delight garen. Het garen staat dan ook bekend omwille van haar vloeiende overgangen met kleine variaties in de dikte. Hierdoor wordt een aantrekkelijke, handgesponnen structuur gerealiseerd.

Bent u dus met andere woorden op zoek naar een fantastisch garen welke het mogelijk maakt om uw creativiteit pas echt de vrije loop te laten? Dan is het zeker en vast een aanrader te kiezen voor het Drops Big Delight garen welke is terug te vinden hier in het assortiment van Caro's Atelier! Wanneer u, uw garen bestelt voor 21:00 uur 's avonds kunt u er ook nog eens zeker van zijn dat deze dezelfde dag nog zal worden verzonden. Heeft u een bestelling geplaatst voor een totale waarde van ten minste 45 euro? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat er ook geen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht voor uw order.