Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Belle

Drops Belle garen is garen dat is gemaakt van een heerlijke combinatie bestaande uit niet alleen katoen en viscose, maar ook uit linnen. Het eindresultaat is een garen welke zeer geschikt is om het hele jaar door te dragen. Het garen behoort tot de garencategorie B. Dit betekent dat ze in de praktijk een uitstekend alternatief vormt voor ontwerpen die zijn gemaakt voor één van de vele andere katoengarens uit ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Cotton Light evenals de Muskat. Door gebruik te maken van dit garen van het merk Drops Design kunt u echter rekenen op een nog meer luxueuze uitstraling voor uw uiteindelijke creatie. In ieder geval, wilt u ook graag meer ontdekken over het Belle garen of wilt u meteen overgaan tot het plaatsen van een bestelling? In beide gevallen zult u alleen maar kunnen vaststellen dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres bent!

De samenstelling van het Drops Belle garen

Denkt u er aan om Drops Belle garen te kopen? In dat geval kiest u voor een garen welke beschikt over een samenstelling bestaande uit 53 procent katoen, 33 procent viscose evenals 14 procent linnen. Deze combinatie zorgt er voor dat dit garen zich kenmerkt door een aantal specifieke eigenschappen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om de kledingstukken die zijn gemaakt met behulp van dit garen het volledige jaar door te dragen. Het garen staat er om bekend te ademen en kenmerkt zich verder door een delicate structuur en glans. Dit alles zorgt ervoor dat dit garen zich werkelijk op uitstekende wijze leent voor het creëren van de meest prachtige en comfortabele kledingstukken.

Gegarandeerd een heerlijk zacht en comfortabel draagcomfort

Bij het uitkiezen van een bepaald type garen spreekt het voor zich dat u altijd rekening zult willen houden met het uiteindelijke draagcomfort waar de creaties over zullen komen te beschikken. Ook op dit vlak scoort Drops Belle garen werkelijk uitstekend. Het is namelijk zo dat dit soort garen er om bekend staat niet alleen lekker zacht te zijn, maar bovendien ook heel soepel om het lichaam heen te vallen. Dit zorgt er in de praktijk natuurlijk voor dat mensen er absoluut van houden om bijvoorbeeld kledingstukken te dragen die zijn gemaakt met behulp van het populaire garen.

Keuze uit verschillende kleuren garens

Bovenstaande informatie geeft reeds aan waar u precies op kunt rekenen op het ogenblik dat u ervoor kiest om Drops Belle garen in huis te halen. Het spreekt echter voor zich dat u ook bij voorkeur altijd een keuze zal willen kunnen maken uit diverse kleuren. Dat is perfect mogelijk. Indien u een blik werpt op het assortiment met garen hier bij Caro's Atelier wordt het dan ook meteen duidelijk dat er een keuze kan worden gemaakt uit de meest uiteenlopende kleuren. Zo kunt u kiezen voor lichte, neutrale kleuren zoals bijvoorbeeld Belle Wit, Belle Naturel en Belle Beige, maar ook hardere kleuren zoals Belle Kers, Belle Lila en Belle Petroleum behoren tot de mogelijkheden. In ieder geval, welke uitstraling u ook in gedachte mag hebben voor uw nieuwe creatie(s), ons assortiment maakt het allemaal zonder probleem mogelijk!

Bestel uw Drops Belle garen nu hier bij Caro's Atelier!

Zou u ook graag willen overgaan tot het kopen van het garen? In dat geval bieden wij u hier bij Caro's Atelier graag verschillende interessante voordelen aan. In eerste instantie garanderen wij al onze klanten steeds een snelle levering van hun garen. Koopt u, uw garen voor 21:00 uur 's avonds? In dat geval wordt deze zomaar even dezelfde dag nog verzonden! Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om onze klanten ten allen tijde te kunnen voorzien van de best mogelijke prijs voor hun garen. Omwille van deze reden worden bestellingen vanaf 45 euro ook helemaal gratis verzonden. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een geschikte webwinkel om Drops Belle garen bij te kopen? In dat geval is het absoluut de moeite waard om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier!