Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Baby Alpaca Silk

Op het ogenblik dat u kiest voor Drops Baby Alpaca Silk garen zult u kiezen voor een garen welke is gesponnen van drie draden. Dit is gebeurd in combinatie met twee fantastische vezels. Het gaat hierbij enerzijds om 70 procent babyalpaca gecombineerd met 30 procent moerbeizijde. Het percentage aan babyalpaca voorziet het garen van haar typerende zachtheid. De functie van het percentage moerbeizijde is bovendien om het garen van een bepaalde kracht te voorzien en een glanzend uiterlijk te realiseren. De vezels die deel uitmaken van het garen zijn niet behandeld wat er voor zorgt dat de wol uitsluitend is gewassen. Ze is dan ook tijdens het productieproces op geen enkele manier blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Spreken de eigenschappen van Drops Baby Alpaca Silk garen u ook wel aan? Aarzel dan niet langer en ontdek dit garen snel in het assortiment van Drops Design dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Een mooie vorm en structuur gegarandeerd

Het feit dat de vezels die deel uitmaken van Drops Baby Alpaca Silk garen niet zijn behandeld zorgt er automatisch voor dat het garen haar natuurlijke uitstraling op de meest optimale wijze heeft weten te behouden. Op deze manier is een mooie vorm gegarandeerd en bent u ook steeds verzekerd van een optimale structuur. De samenstelling waar dit garen over beschikt bestaat bovendien uit 70 procent alpaca gecombineerd met 30 procent zijde. Deze samenstelling zorgt er voor dat creaties die met behulp van dit garen worden gemaakt het hele jaar door kunnen worden gedragen. U kunt er bovendien voor kiezen om creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen te wassen, alleen dient dit wel te gebeuren met handwas en op een temperatuur van maximum 30 graden.

Uitstekend geschikt voor babybreiwerk

Veel dames houden er van om de leukste creaties te maken op het ogenblik dat er een baby'tje wordt verwacht in de familie of vriendenkring. Geldt dat eveneens voor u? In dat geval zult u steeds rekening willen houden met de precieze eigenschappen waar een bepaald garen over beschikt. Het spreekt namelijk voor zich dat u voor het realiseren van babybreiwerk niet zomaar gebruik kunt maken van eender welk garen. Op dit vlak is het zeker en vast de moeite waard om even te kijken in de richting van Drops Baby Alpaca Silk. Dit type garen voelt dan ook niet alleen zacht aan, daarnaast beschikt ze ook over een verkoelende werking wanneer het warm is en weet ze te verwarmen wanneer het koud is. Zo beschikt de baby voor wie u de creatie heeft gemaakt steeds over zeer comfortabele en leuke kledingstukjes om te dragen. U kunt hiervoor ook inspiratie opdoen in diverse boeken.

Koop uw Drops Baby Alpaca Silk garen nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook wel te vinden voor de eigenschappen waar dit mooie garen over beschikt en wilt u dit garen dan ook graag bestellen? In dat geval bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! Niet alleen is het bij ons mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende kleuren garen, daarnaast bent u voor uw bestelling ook nog eens altijd verzekerd van de best mogelijke prijs. Bestelt u, uw garen voor 21:00 uur 's avonds? Dan wordt ze dezelfde dag nog verzonden. Van zodra u een bestelling plaatst ter waarde van minimum 45 euro worden er ook nog eens geen verzendkosten aangerekend. Ook Drops Baby Alpaca Silk garen bestellen? Dan mag het duidelijk zijn dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier ongetwijfeld aan het juiste adres bent!