Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Alpaca Bouclé

Een bijzonder populair garen uit het aanbod van Drops Design is ongetwijfeld het Drops Alpaca Bouclé garen. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van een dergelijk garen kunt u rekenen op een prachtig, zacht garen welke wordt gesponnen van zeer fijne alpaca. De alpacavezels waar gebruik van wordt gemaakt zijn niet behandeld. Dit zorgt er voor dat deze wol uitsluitend is gewassen en ze bijgevolg niet werd blootgesteld aan allerhande chemische behandelingen voor het verven. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat de natuurlijke eigenschappen van dit garen steeds zichtbaar blijven. Daarnaast wordt op deze manier ook een mooie vorm evenals een prima structuur gegarandeerd. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van dit garen? Ontdek dan snel het ruime assortiment met dit garen welke is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

De oorsprong van dit garen

Wanneer we gaan kijken naar de oorsprong van het Drops Alpaca Bouclé garen kunnen we niet anders dan even te kijken naar waar de benaming 'Bouclé' precies vandaan komt. Het betreft hier de Franse benaming voor 'lus'. Dit geeft dan ook meteen precies weer waar dit garen voor staat. Ze is dan ook opgebouwd uit een groot aantal verschillende, kleine lusjes die zijn gemaakt van pure alpaca. De samenstelling van de basisdraad wordt gevormd door een combinatie van wol en nylon. Deze combinatie zorgt er voor dat dit garen zich kenmerkt door een optimale sterkte. De combinatie van alpaca en bouclé zorgt er bovendien voor dat er een bijzonder zacht garen tot stand komt welke niet alleen heel wat mogelijkheden met zich meebrengt, maar bovendien ook nog eens een fantastisch effect weet te realiseren. Dit alles zorgt ervoor dat het Alpaca Bouclé garen het ontdekken absoluut meer dan waard is!

De eigenschappen van Alpaca Bouclé garen

Vooraleer u een bepaald garen gaat kopen voor het maken van uw creaties is het altijd de moeite waard om even goed te kijken naar de eigenschappen die verbonden zijn aan het garen in kwestie. De samenstelling van het Drops Alpaca Bouclé garen bestaat uit 80 procent alpaca, 15 procent wol en 5 procent polyamide. De aanbevolen naalddikte voor dit garen bedraagt 5 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 17 steken x 22 naalden. U dient er rekening mee te houden dat dit garen met handwas dient te worden gewassen met een temperatuur van maximum 30 graden. Het wordt bovendien aangeraden om ze plat te laten drogen.

Bestel uw Alpaca Bouclé garen nu hier bij Caro's Atelier!

Hebben de eigenschappen van het Drops Alpaca Bouclé garen u eveneens weten te overtuigen? Bent u dan ook bijgevolg van plan om over te gaan tot het kopen van dit garen? In dat geval is het steeds de moeite waard om ze te ontdekken hier in het assortiment van Caro's Atelier! Dit garen kan worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs en wordt gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro. Plaatst u de bestelling voor uw Drops Alpaca Bouclé garen bij ons voor 21:00 uur? In dat geval wordt het garen dezelfde dag nog verzonden. Op deze manier hoeft u nooit lang te wachten vooraleer u het garen in huis heeft en u met uw gloednieuwe creaties aan de slag kunt gaan!