Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Air

In het aanbod van het merk Drops Design vinden we een collectie terug welke luistert naar de naam 'Drops Air'. Deze collectie bevat nieuwe en spannende zogenaamde 'blow yarn' of geblazen garen welke zich kenmerkt door een uitstekende kwaliteit. Het garen is gemaakt van zachte babyalpaca- en merinowol. De constructie die u zult aantreffen bij dit garen is uniek te noemen en volledig gebaseerd op de meest actuele technologie voor garens. Dit betekent in de praktijk dat er voor wordt gekozen om in plaats van de vezels te spinnen, de babyalpaca en wol met behulp van lucht door een buis te blazen.

Deze manier van werken lijkt misschien op het eerste zicht slechts een detail, maar dat is het absoluut niet, in tegendeel. Door het toepassen van deze werkwijze kan er in de praktijk namelijk voor worden gezorgd dat kleding welke is gemaakt van dit type garen tot wel 30 tot 35 procent lichter zal uitvallen in vergelijking met kledingstukken die zijn gemaakt van gewone, gesponnen garens die over dezelfde dikte beschikken. In ieder geval, bent u eveneens geïnteresseerd in alle voordelen die de Drops Air collectie te bieden heeft en zou u dit garen graag tegen de scherpst mogelijke prijs willen bestellen? Ontdek deze collectie garen dan snel in het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Een licht garen dat heerlijk aanvoelt op de huid

Een belangrijke troef welke is verbonden aan het Drops Air garen heeft betrekking tot het feit dat ze over een bijzonder licht en luchtig karakter beschikt. Dit karakter zorgt er voor dat het garen bijzonder zacht aanvoelt op de huid. Dit maakt het tot een comfortabel garen voor gebruik in alledaagse kledingstukken. In de praktijk wordt er dan ook voor gekozen om dit garen te gebruiken voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Het gaat hierbij niet alleen om truien en vesten, maar bijvoorbeeld ook om allerhande accessoires zoals sjaals. Bovendien zorgt het gebruik van dit garen er ook voor dat zowel structuursteken als kabelpatronen tot de mogelijkheden behoren. In ieder geval, wanneer u op zoek bent naar een veelzijdig, zacht en comfortabel garen is het absoluut de moeite waard om kennis te maken met deze collectie van Drops Design!

Welke naald gebruiken voor het Air garen?

Op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van garen uit de Drops Air collectie is het belangrijk om er rekening mee te houden dat u gebruik maakt van garen dat valt in de groep C (tussen 16 & 19 steken). U dient bij het gebruik van dit garen rekening te houden met een vereiste naalden van 5 mm dik. De stekenverhouding die wordt gehanteerd is 10 x 10 centimeter = 18 steken x 22 naalden. Door rekening te houden met deze gegevens zult u steeds kunnen vaststellen dat u alle creaties die worden gemaakt met behulp van garen uit deze collectie steeds van een optimale uitstraling zult weten te voorzien.

Samenstelling en wasvoorschrift

Vooraleer u over gaat tot het aanschaffen van een bepaald type garen spreekt het voor zich dat u zich bewust zult willen zijn van de samenstelling waar deze over beschikt. Specifiek voor het garen uit de collectie van Drops Air geldt dat ze is gemaakt van 70 procent Alpaca, 23 procent Polyamide en 7 procent wol. Op het ogenblik dat u, uw creaties welke tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen wenst te wassen dient u rekening te houden met handwas en een maximale temperatuur van 30 graden. Bovendien wordt het sterk aangeraden om uw creaties na het wassen plat te laten drogen.

Bestel uw Air garen nu hier bij Caro's Atelier!

Het lichte en zachte karakter waar het Drops Air garen over beschikt heeft er voor gezorgd dat deze collectie door de jaren heen bijzonder populair is geworden. Bijzonder veel mensen maken dan ook maar wat graag gebruik van dit garen voor het realiseren van niet alleen verschillende kledingstukken om te dragen tijdens de herfst en de winter, maar ook voor wat accessoires betreft zoals bijvoorbeeld een sjaal of een muts. Door te kiezen voor dit garen bent u bovendien ook altijd verzekerd van een prima kwaliteit, iets wat natuurlijk een absolute vereiste is voor alle creaties die u van plan bent om te maken.

Hebben de voordelen van het Air garen u ook wel weten te overtuigen? Bent u dan ook van plan om eveneens over te gaan tot het kopen van één of meerdere stukken garen? In dat geval is het hier bij Caro's Atelier mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld Air Mist, Air Naturel, Air Robijnrood evenals Air Bosgroen. Het bestellen van uw Drops Air garen hier bij Caro's Atelier zorgt er bovendien niet alleen voor dat u precies die kleur kunt bestellen die u in gedachten heeft, bovendien geniet u ook nog eens van gratis verzending vanaf een bedrag van 45 euro. Heeft u, uw Drops Air garen besteld voor 21:00 uur? In dat geval kunt u er tot slot op rekenen dat deze dezelfde dag nog zal worden verzonden! Het mag dan ook duidelijk zijn, uw Drops Air garen koopt u steeds gegarandeerd tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!