Drops Design

Het merk Drops Design staat binnen de wereld van wol en garen bekend als een grote naam. Het merk dat toebehoort aan Garnstudio beschikt dan ook reeds over een aanzienlijke ervaring van meer dan 30 jaar op het gebied van breien en haken. Bovendien moet het gezegd dat het merk ook over één van 's werelds meest uitgebreide collecties met garen beschikt. Wat Drops Design nog toegankelijker heeft gemaakt is onder meer het feit dat ze gratis patronen aanbiedt via het internet. Deze zijn inmiddels ook vertaald in meer dan zomaar even 207 verschillende talen. De ruime beschikbaarheid aan talen waarin de patronen zijn uitgegeven heeft er voor gezorgd dat Garnstudio een wereldwijde bekendheid heeft weten te verwerven. Dat is echter niet alles, want tot dusver zijn er ook meer dan 7.000 verschillende boeken uitgegeven. Deze handige boeken zorgen er voor dat elke handwerker meteen de juiste inspiratie krijgt voor het maken van al haar creaties!

Drops Alpaca; 100% pure alpacawol

Op het ogenblik dat u een kijkje neemt in het assortiment hier bij Caro's Atelier zult u nagenoeg meteen kunnen ontdekken dat er fantastisch gesponnen garen in is terug te vinden welke is gemaakt van 100 procent pure alpacawol. Kenmerkend voor dit garen is dat de alpacavezels niet zijn behandeld. Concreet betekent dit dat de wol enkel en alleen is gewassen en bijgevolg ook niet is blootgesteld aan allerhande chemische behandelingen voor het verven. Dit maakt de keuze voor de Drops Alpaca lijn van Drops Design niet alleen een zeer kwalitatieve, maar ook een uiterst verantwoorde keuze. Door deze manier van werken kunnen de natuurlijke eigenschappen van het garen behouden blijven en kenmerkt ze zich door een mooie vorm en optimale structuur.

Drops Baby Merino, een andere zuivere wol van vrijlopende dieren

Een andere zeer interessante collectie welke deel uitmaakt van het assortiment van Drops Design hier bij Caro's Atelier luistert naar de naam 'Drops Merino'. Bij deze collectie gaat het om een honderd procent merinowol welke afkomstig is van vrijlopende dieren uit niet alleen Zuid-Afrika, maar ook Zuid-Amerika. Het betreft hier een bijzonder zachte wol welke er om bekend staat niet te kriebelen. Dit garen is niet alleen gemaakt van honderd procent merinowol, daarnaast is ze ook nog eens 'Superwash' behandeld. Dit betekent dat het geen enkel probleem is om ze in de wasmachine te stoppen. Dit maakt ze uiteraard bijzonder geschikt voor alledaags gebruik.

Uw werk blijft goed in vorm en is zeer slijtvast

Dat het assortiment van Drops Design voor ieder wat wils te bieden heeft blijkt eveneens uit de aanwezigheid van de zogenaamde 'Drops Cotton Light' collectie. Het betreft hier een collectie van zacht garen welke is gemaakt van 50 procent katoen en 50 procent polyester micro. Door gebruik te maken van dit heerlijk zachte garen kunt u rekenen op verschillende, interessante voordelen. In eerste instantie blijft uw werk namelijk goed in vorm en daarnaast zal het zich ook kenmerken door slijtvaste eigenschappen. Het garen is bijzonder geschikt om zowel mee te haken als mee te breien.

Indien u er voor kiest om gebruik te maken van Drops Cotton Light garen kiest u voor een garen welke perfect geschikt is voor kinderpatronen. Het feit dat dit garen zonder probleem in de wasmachine kan worden gewassen zorgt er bovendien voor dat ze bijzonder praktisch is in gebruik. Bovendien zult u ook meteen kunnen vaststellen dat dit garen van Drops Design verkrijgbaar is in verschillende leuke en bovendien ook zeer levendige kleuren. Wanneer u dus met andere woorden op zoek bent naar een kwalitatief garen dat onderhoudsvriendelijk is en bovendien ook nog eens goed in vorm blijft en slijtvast is, is de keuze voor het garen uit de Drops Cotton Light collectie wellicht al snel gemaakt!

Ruime keuze aan verschillende collecties

Dat Drops Design één van de merken is met de meest uitgebreide garen collecties blijkt eveneens uit het enorme aanbod dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier. Buiten de reeds aangehaalde collecties kunnen er dan ook nog heel wat andere alternatieven worden ontdekt. Het gaat hierbij niet alleen om Drops Air en Drops Andes, wat bovendien ook te denken van Drops Delight, Drops Safran evenals Drops Nepal? Het totale aanbod met garen is zo uitgebreid dat er werkelijk voor iedereen een garen naar wens in is terug te vinden. Welke eisen u dus met andere woorden ook mag hebben voor het garen dat u van plan bent om te bestellen, het behoort nagenoeg allemaal tot de mogelijkheden indien u er voor kiest om een kijkje te nemen in het omvangrijke assortiment.

Ontdek het volledige assortiment nu!

Doorheen deze pagina heeft u kunnen lezen dat er aan de verschillende collecties van Drops Design heel wat interessante voordelen verbonden zijn. Op welke voordelen u nu precies kunt rekenen is steeds afhankelijk van de collectie in kwestie. Dit betekent in de praktijk onder meer dat u zich moet afvragen van welke wol het garen precies moet zijn gemaakt en of deze bijvoorbeeld in de machine gewassen moet kunnen worden of niet. Eender wat uw eisen voor het wol en garen dat u wenst te bestellen ook mogen zijn, u zult in ieder geval steeds kunnen vaststellen dat er allemaal aan tegemoet kan worden gekomen door de verschillende uitstekende collecties die deel uitmaken van het assortiment.

Bent u eveneens overtuigd door de vele, interessante voordelen die dit merk voor u in petto heeft? Zou u bijgevolg dan ook graag één van de verschillende soorten garen van dit merk willen bestellen? Dat is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier! Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een duik te nemen in het meest uitgebreide assortiment met garen. Bovendien is het ook nog eens zo dat dit garen steeds kan worden aangekocht tegen de scherpst mogelijke prijs. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u eveneens geïnteresseerd bent in dit garen bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier ongetwijfeld aan het juiste adres! Ontdek de verschillende collecties van Drops Design nu!