Filter uw producten
Pagina 1 van 1

DMC Natura XL

DMC Natura XL is een zacht en dik garen welke is gemaakt van 100 procent katoen. Ze is verkrijgbaar in zomaar even 30 verschillende kleuren. Dit DMC garen staat bekend omwille van haar matte kleuren waardoor er een aantrekkelijke, natuurlijke uitstraling mee kan worden gerealiseerd. DMC Natura XL wordt bovendien op ecologische wijze geproduceerd. Niet alleen wordt er tijdens de productie van dit garen veel minder water gebruikt, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze wordt geverfd met behulp van een ecologische verf. Wilt u dus graag niet zomaar een garen bestellen, maar bent u op zoek naar ecologische exemplaren die bovendien erg mooi en kwalitatief zijn? Dan is kiezen voor dit garen beslist een aanrader!

Perfect haakgaren voor stevige projecten

Wanneer u van plan bent om een stevig project te realiseren zult u uiteraard op zoek willen gaan naar garen dat hiervoor geschikt is. Dit dikke garen is dan een absolute aanrader. Een bol van dit garen heeft een gewicht van 100 gram en beschikt over een lengte van 75 meter. Wilt u bijvoorbeeld een mooie trui maken van maat 40? In dat geval zult u ongeveer 7 bollen van Natura XL nodig hebben.

Welke naalden moet u gebruiken?

DMC Natura XL kan worden gebruikt in combinatie met een breinaald 8-9 evenals een haaknaald 6-7. Het garen leent zich uitermate voor allerhande ontwerpen die meer volume vereisen. Bovendien wordt er door te kiezen voor dit garen eveneens een speciale textuur evenals reliëf gerealiseerd. Of u nu op zoek bent naar geschikt garen voor het maken van kledingstukken of accessoires of bijvoorbeeld leuke, decoratieve objecten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U kunt uw creativiteit dus op optimale wijze de vrije loop laten!

Oeko Tex label klasse 1

De manier waarop DMC Natura XL garen wordt geproduceerd heeft er voor gezorgd dat ze het Oeko Tex label klasse 1 heeft ontvangen. Dit betekent dat het artikel in kwestie (in dit geval dus dit garen) zonder probleem in contact mag komen met de kinderhuid. Indien u het garen wenst te gebruiken om mooie kinderkleding of accessoires mee te creëren is dat dus geen enkel probleem. Bovendien dient het ook gezegd te worden dat Natura XL bijzonder eenvoudig garen is wat ze tevens uitermate geschikt maakt voor de beginnende breier of haaker.

Beschikbaar in 30 verschillende kleuren

Het spreekt voor zich dat u vooraleer aan een project te beginnen een bepaalde kleur in gedachten zult hebben voor uw creatie(s). Wat dat betreft zal het u goed doen om te weten dat DMC Natura XL verkrijgbaar is in zomaar even 30 verschillende kleuren. Het gaat hierbij steeds om matte kleuren waardoor ze een natuurlijke uitstraling aan de dag weten te leggen. Voor de mooiste, meest vrolijke creaties met een natuurlijk kantje doet u zonder probleem een beroep op het prachtige garen dat deel uitmaakt van deze lijn.

Bestel Natura XL vandaag nog!

Creaties die worden gemaakt met dit garen zijn geschikt om te wassen op het fijne was programma van 30 graden. Het wordt bovendien aangeraden om ze plat te laten drogen. Het garen is gemaakt van 100 procent katoen en voelt heerlijk zacht aan. Hierdoor zullen al uw creaties lekker comfortabel aanvoelen. Het harmonieuze kleurenpalet waarbij u kunt rekenen bij dit garen zorgt er bovendien voor dat ze zich uitermate goed leent om met twee of zelfs nog meer draden te verwerken. Op deze manier wordt er telkens een ander effect gerealiseerd met behulp van DMC Natura XL. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van dit garen met handige naalden? Dan hoeft u niet verder te zoeken! U bestelt ze namelijk hier bij Caro's Atelier tegen de best mogelijke prijs en de meest interessante voorwaarden!