Filter uw producten


Pagina 1 van 1

DMC Natura Medium

DMC Natura Medium is een honderd procent gekamd katoen welke kan worden gebruikt om mee te haken en te breien. Zoals de naam reeds laat vermoeden betreft het hier de middelste draad uit de serie van Natura draden. Kenmerkend voor dit garen is dat ze over een matte uitstraling beschikt welke wordt gecombineerd met een zacht gevoel. Kiezen voor DMC Natura Medium garen betekent bovendien dat u kiest voor een uitermate kwalitatief garen waarvan de kleuren niet snel zullen vervagen. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van dit type garen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u vindt DMC garen namelijk terug hier in het assortiment van Caro's Atelier!

Geschikt voor naalden van 4 tot 5 mm

Op het ogenblik dat u gebruik wenst te maken van het Natura Medium garen dient u er rekening mee te houden dat deze geschikt is voor naalden van 4 tot 5 mm. Dit garen wordt bovendien aangekocht in bolletjes van 50 gram wat ze erg toegankelijk maakt. In totaal kunt u dan ook ongeveer rekenen op 75 meter aan garen per bolletje. Het feit dat DMC Natura Medium is gemaakt van 100 procent katoen zorgt er voor dat ze erg soepel is en lekker makkelijk kan worden verwerkt. Bovendien biedt ook het matte effect dat van toepassing is bij alle kleuren een aantrekkelijke, visuele meerwaarde voor dit garen.

Geschikt garen voor (kinder)kleding en accessoires

Bent u van plan om kleding of accessoires te maken voor uw kinderen of kleinkinderen? In dat geval spreekt het voor zich dat u er graag zeker van zult willen zijn dat het garen dat u gaat gebruiken geschikt is om in aanraking te komen met de kinderhuid. Dat is absoluut het geval wanneer u kiest voor het DMC Natura Medium garen. Bovendien beschikt ze over een uitstekende, absorberende werking en is het bovendien ook nog eens zo dat ze veelvuldig kan worden gewassen zonder dat dit meteen een negatieve invloed zal hebben op de kleur waar het garen over beschikt. Dit alles zorgt er voor dat deze lijn niet alleen als kindvriendelijk kan worden beschouwd, daarnaast garandeert ze u ook nog eens de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Koop uw Natura Medium garen nu bij Caro's Atelier!

Het DMC Natura garen is een kwalitatief en comfortabel garen om mee te haken en te breien. De mooie, natuurlijke kleuren die worden gerealiseerd door de matte uitstraling zorgen er voor dat u met dit garen en breinaalden werkelijk de mooiste creaties kunt realiseren. Wanneer u, uw garen gaat bestellen hier bij Caro's Atelier bent u altijd zeker van de beste prijs terwijl u ook nog eens een keuze kunt maken uit een ruim assortiment aan mogelijkheden. Tel daar ook nog eens de gratis levering bij op vanaf een bestelwaarde van minimaal 45 euro en u heeft absoluut voldoende redenen om uw DMC Natura Medium garen bij ons te bestellen!