DMC garen

DMC is een merk dat al vanaf 1746 bestaat. Het merk levert garen van een uitzonderlijke kwaliteit. DMC garen is geschikt om mee te haken en te breien. Daarnaast heeft DMC garen ook nog een collectie borduurgaren. In ons assortiment vindt u 6 verschillende collecties brei- en haakgaren van dit mooie merk.

DMC Natura van 100% katoen

De collectie Natura Just cotton is een licht katoen garen. Deze is van een zeer goede kwaliteit en slijtvast. Hiermee is dit DMC garen geschikt om mee te haken en te breien. Kleding, dekens of sjaals, ze zien er allemaal prachtig uit dankzij de zachte draden. De lijn Natura is gesponnen van meerdere dunne draden.

We hebben prachtige natuurlijke kleuren in ons assortiment opgenomen. Ook vindt u binnen deze collectie twee tinten DMC garen, ideaal voor het maken van prachtige kleding en accessoires. De lijn Natura bestaat uit warme kleuren die niet vervagen tijdens het wassen. Het DMC garen is geverfd met ecologische verf. Bij de productie ervan is minder water gebruikt. De lijn Natura past binnen een milieuvriendelijke werkwijze.

Katoen is uitermate geschikt voor het fijne breiwerk en haakwerk. Het voelt luchtig aan. Katoenen breigaren heeft weinig elasticiteit. Dit kan een bewuste keuze zijn voor het maken van kleding.

Daarnaast hebben we nog de DMC Natura Yummy. Deze bestaat uit kleuren met zachte pasteltinten. De Yummy collectie is prima te combineren met ander DMC garen.

De Natura medium is geschikt voor naalden van 4 tot 5 mm. DMC Natura medium garen heeft een matte kleur. Het voelt zacht aan en laat zich goed verwerken tot kleding en accessoires. We hebben meer dan 30 kleuren van dit DMC garen in ons assortiment. Haken of breien, het is altijd een feest om met DMC garen te mogen werken.

Zoekt u een zeer goede kwaliteit garen, dan komt u bij Natura XL uit. Dit garen is zacht en slijtvast. Hij is gesponnen van meerdere dunne draden en sterk absorberend. De prachtige natuurlijke kleuren geven de juiste inspiratie. Al het garen uit de DMC Natura collectie is huidvriendelijk en geschikt voor kinderen. U maakt hier de mooiste en vrolijkste kinderkleding mee. Een stoere trui voor uw zoon of warm vest voor uw dochter, heeft u al een idee?

100% wol met DMC Liù

DMC Liù is wol van een uitstekende kwaliteit. Dit 100% wol garen voelt heerlijk zacht aan. Hiervan maakt u warme kleding of een zachte stola of sjaal. Echte wol is absorberend en geeft de meeste warmte. Wollen kleding wast u apart, het liefst met de hand. Gebruik geen hogere wastemperatuur dan 30 graden. Een te snelle temperatuursverandering veroorzaakt krimpen. Leg wollen kleding liggend te drogen. Garen uit de Liù collectie is in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze hebben allemaal een prachtig kleurverloop. Liù wol is geschikt voor naalden van 10 tot 12 mm.

DMC Top This

Leuke en vrolijke mutsen, DMC heeft rekening gehouden met de kids. De DMC Top This bestaat uit een pakket waarmee u de leukste mutsen creëert. Met een breipatroon, een bol wol en een figuurtje voor bovenop gaat u direct aan de slag. De bol wol bestaat uit 78% acryl en 22% nylon. Deze kunstvezels zijn erg sterk en daardoor zeer geschikt voor kindermutsen. U heeft de keuze uit verschillende pakketten waaronder aap, leeuw of olifant. U breidt zelf een vrolijk gekleurde muts. Als laatste maakt u het dierenhoofd bovenop vast. Uw zoon of dochter zal de muts met trots dragen.

Lees meer