Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

byClaire Sparkle

De byClaire Sparkle is de nieuwste draad van het populaire merk byClaire. Het betreft hier een bijzonder mooie glitterdraad welke is gemaakt van een combinatie van 73 procent katoen en 27 procent polyester. Deze combinatie is een bewuste keuze. U zult namelijk kunnen vaststellen dat deze combinatie er voor zorgt dat de Sparkle garen in vergelijking met andere glitterdraden lekker zacht zijn. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een glitterdraad die er niet alleen fantastisch uitziet, maar bovendien ook nog eens heerlijk zacht is? In dat geval is het de moeite waard om kennis te maken met de fantastische Sparkle lijn van het merk byClaire!

12 prachtige kleuren kleuren

De lijn byClaire Sparkle bestaat in totaal uit 12 verschillende, zeer mooie kleuren. Zo is het mogelijk om te kiezen voor Snow Flake of Silver Moonlight, maar ook voor Minty Macaron evenals Christmas Red. Voor welke van deze verschillende kleuren u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard helemaal persoonlijk. Eén ding staat echter vast, ongeacht de kleur waarvoor u kiest, de fantastische glitterdraad die is terug te vinden in deze lijn zal een absolute meerwaarde betekenen voor elke creatie die u in gedachten heeft! Als u wat minder glans wilt in uw creaties is deze lijn ook te combineren met de byClaire Cotton lijn.

Zoveel zachter in vergelijking met andere glitterdraden

In vergelijking met andere glitterdraden die er op de markt zijn terug te vinden moet het gezegd dat de Sparkle heel wat zachter is. Dit heeft alles te maken door het feit dat ze is gemaakt van 75 procent katoen en 27 procent polyester. U kunt er bovendien zonder probleem voor kiezen om deze glitterdraad te combineren met de andere garen die er op de markt zijn terug te vinden. byClaire lijkt daarnaast werkelijk aan alles te hebben gedacht. Omwille van het feit dat u van glitterdraad eigenlijk nooit veel nodig heeft is de garen uitgevoerd in bolletjes van slechts 25 gram. Zo koopt u precies die hoeveelheid die u daadwerkelijk nodig heeft!

Bestel uw byClaire Sparkle bij Caro's Atelier!

Bent u ook reeds enige tijd op zoek naar de perfecte glitterdraad? Moet een glitterdraad er voor u niet alleen maar goed uitzien, maar moet ze ook nog eens lekker zacht aanvoelen? In dat geval is het een absolute aanrader om kennis te maken met deze reeks. Deze glitterdraad doet uw stoutste dromen waarheid worden en is ook nog eens verkrijgbaar in zeer praktische en dus voordelige hoeveelheden. Twijfel dus geen moment langer en bestel ook uw byClaire Sparkle met passende breinaalden vandaag nog hier bij Caro's Atelier!