Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

byClaire Chunky

byClaire Chunky is het nieuwste byClaire garen welke op de markt is geïntroduceerd. Dit garen is populair voor het realiseren van de leukste home deco accessoires. Het garen kenmerkt zich door een looplengte van 50 meter op 100 gram. Ze is geschikt voor naald 9 en beschikt over een stekenverhouding van 9 steken x 14 rijen. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een geschikt garen voor het maken van de mooiste home deco accessoires? In dat geval hoeft u niet meer verder te zoeken en is het beslist een aanrader om kennis te maken met deze lijn welke is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Een zacht, touwachtige garen van 100% katoen

Het aankopen van byClaire Chunky garen zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een touwachtig garen welke voor diverse toepassingen kan worden gebruikt. Dit garen staat er om bekend zich uitstekend te lenen om een stoere look mee te creëren. U gebruikt dit garen niet alleen voor het maken van de mooiste haak- en breiprojecten, ook wanneer u een liefhebber bent van macramé creaties is dit garen het ontdekken absoluut meer dan waard.

Chunky kopen in diverse kleuren

Wanneer u van plan bent om byClaire Chunky garen aan te kopen kunt u een keuze maken uit tal van uiteenlopende kleuren. In het assortiment met garen hier bij Caro's Atelier is het mogelijk om niet alleen te opteren voor een wit garen, maar ook voor bijvoorbeeld Vintage Pink, Raspberry Pink, Brick, Plum evenals Ice Blue. Andere kleuren van het Chunky garen zijn Sand, Taupe, Brown evenals Grey & Black. Ook wanneer u een voorkeur heeft voor een andere kleur is de kans groot dat deze in ons ruime assortiment is terug te vinden. Het loont dus zeker de moeite om het volledige aanbod met byClaire garens te ontdekken. Zeker als u gebruik maakt van boeken met vaste patronen dan kan het afwisselen van de vele kleuren een aangename afwisseling bieden.

Bestel uw Chunky garen nu hier bij Caro's Atelier

Wanneer u op zoek bent naar een garen waarmee u een stoere uitstraling kunt creëren hoeft u echter niet verder te zoeken. Het garen oogt stoer, is gemaakt van 100 procent katoen en kan worden aangekocht in 15 verschillende, trendy stijlen waardoor u werkelijk eindeloos kunt combineren. Bent u ook van plan om over te gaan tot het aankopen van dit garen? Aarzel dan geen moment langer en ontdek snel het uitgebreide assortiment met garen van de byClaire Chunky lijn en bekijk ook eens de andere lijnen zoals de byClaire Cotton lijn hier bij Caro's Atelier!