byClaire

Het merk byClaire werd in het leven geroepen door Claire Boeter. Deze naam zal ongetwijfeld bij heel wat mensen een belletje doen rinkelen. Dit is het gevolg van het feit dat Claire niet alleen een bekend blogster is, daarnaast was ze ook verantwoordelijk voor het uitbrengen van de bestseller 'Haken en Kleur'. Ook het boek 'Haken en Kleurfeest' komt bovendien van haar hand. Claire wordt algemeen aanzien als een absolute pionier op vlak van handwerken en dat is perfect terug te zien in haar merk byClaire. De collectie welke door dit merk op de markt is gebracht bevat prachtig wol en garen. De bijzondere kijk op kleuren waar Claire om bekend staat heeft er voor gezorgd dat er in haar collectie zomaar even 56 verschillende kleuren zijn terug te vinden. Het merk is daarnaast onderverdeeld in vier verschillende lijnen die stuk voor stuk het ontdekken meer dan waard zijn.

Cotton serie

De eerste lijn die deel uitmaakt van de collectie is deze die luistert naar de naam 'byClaire Cotton'. het garen welke deel uitmaakt van deze lijn is verkrijgbaar in 56 verschillende kleuren. Zoals de naam van de lijn reeds enigszins laat vermoeden is het zo dat deze gemaakt is van 100 procent katoen. Alles wat deel uitmaakt van deze lijn beschikt over een mooie, lichte glans. Het garen van byClaire is zo veelzijdig dat u er veel kanten mee op kan. Alleen al in de kleur roze zijn er zomaar even 8 verschillende tinten verkrijgbaar. Bovendien zijn er in deze lijn ook heel wat warme kleuren terug te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn niet alleen hazelnoot en donkerbruin, maar ook abrikoos. Door te kiezen voor deze kleuren kunt u bijvoorbeeld een prachtige wintertrui of een warme sjaal realiseren. Bent u van plan om over te gaan tot het aankopen van garen uit de Cotton lijn? In dat geval is het interessant om te weten dat deze geschikt is voor een naald met een dikte van 2,5 tot 3,5 mm.

Softmix serie

De tweede lijn welke is terug te vinden in de collectie luistert naar de naam 'Softmix'. Het garen dat deel uitmaakt van deze lijn is gemaakt van 50 procent katoen en 50 procent polyacryl. Gebruikmaken van het garen uit deze lijn is mogelijk met een naald van 5 tot 7 mm. Op deze manier is het mogelijk om uw creatieve geest de vrije loop te laten. Wilt u graag een prachtig omslagdoek maken, bent u van plan om een sjaal of eerder een decoratief kleed te maken? In al deze gevallen leent dit garen zich daar uitstekend voor. Het garen welke deel uitmaakt van de Softmix lijn staat er namelijk om bekend niet alleen heerlijk zacht te zijn, daarnaast laat ze zich ook nog eens makkelijk verwerken. Het byClaire assortiment met garen welke deel uitmaakt van de byClaire Softmix reeks is verkrijgbaar in 28 verschillende en sterk aansprekende kleuren.

Sparkle serie

De derde lijn welke is terug te vinden in deze collectie luistert naar de naam 'byClaire Sparkle'. Het betreft hier lintgaren welke verkrijgbaar is in zomaar even 18 verschillende, vrolijke kleuren. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van dit type lintgaren wordt er een extra glans in uw werk gecreëerd. De glitterdraad is gemaakt van 75 procent katoen en 25 procent polyester. Het Sparkle lintgaren is geschikt voor de naalden van 4 mm. U kunt er uiteraard zonder probleem voor kiezen om de Sparkle te combineren met één van de andere garens welke deel uitmaken van deze collectie. Het aanbod met kleuren bestaat niet alleen uit donkerpaars en lime, maar ook uit fuchsia. Bent u op zoek naar een geschikt en werkelijk adembenemend mooi garen voor een bijzondere gelegenheid? Dan is het de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van zilveren of zwarte glitterdraad.

Chunky serie

byClaire Chunky garen is gemaakt van 100 procent katoen. Het gaat hierbij om een zacht, touwachtig garen waarmee u een lekker stoere look kunt creëren. Dit zorgt er voor dat het uitstekend geschikt is voor een groot aantal verschillende toepassingen. U maakt niet alleen gebruik van dit garen om de mooiste haak- en breiprojecten mee te realiseren, daarnaast kunnen er ook de meest indrukwekkende macramé creaties mee worden gemaakt. Dit zijn stuk voor stuk prima redenen om ook de Chunky lijn van het merk even van naderbij te ontdekken.

Origineel label 

Zou u graag realisaties zoals bijvoorbeeld kleding, knuffels of kleden willen voorzien van het originele byClaire label? Dat is mogelijk. Hier bij Caro's Atelier is het bekende label van 35 x 25 mm terug te vinden. Het is op zeer eenvoudige wijze mogelijk om dit label op uw creaties aan te brengen. Bovendien is er ook een label in ons assortiment terug te vinden welke is voorzien van een knoopsgat. Deze beschikt over een afmeting van 46 x 15 mm. De tas van dit merk aankopen is bovendien de moeite waard omdat u op deze manier over een uitstekende mogelijkheid beschikt om al uw garens en wol op te bergen. Bovendien is deze tas zeer praktisch in gebruik, wat niet in het minst te wijten is aan haar handzame formaat.

Bestel de collectie hier bij Caro's Atelier!

Wilt u graag kunnen genieten van de bijzondere voordelen die verbonden zijn aan de garens van dit merk? In dat geval loont het de moeite om deze aan te kopen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier. Het garen is geschikt voor allerhande soorten handwerk. Of u er nu voor kiest om te breien of te haken met de naalden uit ons assortiment, in beide gevallen maakt u de meest prachtige creaties door gebruik te maken van het garen. Heeft u gehaakte of gebreide kleding, knuffels of kleedjes gemaakt met dit garen? Dan heeft u steeds de mogelijkheid om deze eenvoudig zelf uit te wassen. Dit is mogelijk in de wasmachine op een temperatuur van 30 tot maximaal 40 graden. Ook byClaire garen bestellen? Doe het dan nu hier bij Caro's Atelier!