byClaire garen en wol

Claire Boeter is de naam achter het bekende merk byClaire. Naast bekend blogster is ze auteur van de bestsellers Haken en kleur en het boek Haken en kleurfeest. Claire is pionier op het gebied van handwerken. Haar collectie onder het label byClaire bevat prachtige garen en wol. Dankzij haar unieke kijk op kleuren is haar collectie in 56 verschillende kleuren verkrijgbaar. Het merk is onderverdeeld in 3 verschillende lijnen.

ByClaire garen van katoen

De eerste lijn is byClaire nr 1 katoen. Garen van nummer 1 is verkrijgbaar in 56 kleuren en bestaat uit 100% katoen. Alles uit deze lijn heeft een mooie lichte glans. Met garen van byClaire kunt u vele kanten op. Alleen al in de kleur roze zijn er 8 verschillende tinten verkrijgbaar. Daarnaast vindt u warme kleuren waaronder hazelnoot, donkerbruin of abrikoos. U maakt hier een prachtige wintertrui of een warme sjaal mee. Ook knuffeldieren, kleedjes of kunstige voorwerpen haakt u in opvallende of warme kleuren. ByClaire nr 1 is geschikt voor een naald met een dikte van 2.5 mm tot 3.5 mm.

ByClaire softmix

De nummer 2 lijn van byClaire garen heet softmix. Dit garen bestaat voor 50% uit katoen en voor 50% uit polyacryl. Deze is geschikt voor een naald van 5 tot 7 mm. Laat uw creatieve geest de vrije loop en maak een prachtige omslagdoek, sjaal of decoratief kleed. Dit garen voelt heerlijk zacht aan en laat zich gemakkelijk verwerken. De byClaire softmix is in 28 aansprekende kleuren verkrijgbaar.

ByClaire Sparkle

De nummer 3 byClaire Sparkle is een lintgaren in vrolijke kleuren. Door gebruik te maken van byClaire lintgaren creëert u extra glans in uw werk. De glitterdraad bestaat voor 75% uit katoen en 25% uit polyester. Het is geschikt voor een naald van 4 mm. Combineer de byClaire Sparkle met één van de andere garens van byClaire. U heeft de keuze uit maar liefst 18 verschillende kleuren waaronder donkerpaars, lime of fuchsia. Zoekt u bijzonder garen voor een speciale gelegenheid, probeer dan de glitterdraad zilver of zwart.

Prachtige stoffen van katoen

Binnen de collectie van byClaire garen vindt u stoffen van 100% katoen. Deze zijn zeer geschikt in combinatie met een van de prachtige garens. We hebben de stof ruit blauw en stip zwart in ons assortiment opgenomen. Deze hebben een afmeting van 100 centimeter x 140 centimeter. De stof is ideaal te gebruiken voor decoratie of afwerking.

Label en tas

Wilt u kleding, knuffels of kleden voorzien van het originele by Claire label? In Caro’s Atelier vindt u het bekende label van 35 x25 mm. Deze naait u eenvoudig aan uw creatie. Daarnaast hebben we het label met knoopsgat. Deze heeft een afmeting van 46 x 15 mm. In de byClaire tas bergt u al uw garen en wol op. Gemakkelijk mee te nemen en in een handzaam formaat. De tas is voorzien van een inspirerende opdruk.

Laat u inspireren door Claire Boeter

Claire Boeter heeft in 2012 leren haken. Ze wist haar enthousiasme al snel op anderen over te brengen. Ze schreef 2 bestsellers over haken. Zo maakte ze de prachtigste creaties met haar eigen garen. Deze vindt u terug in haar boek Haakgeluk. Ze heeft haar eigen blog waar u haar creatieve uitingen kunt volgen. Bovendien vindt u op haar website gratis patronen. Ga zelf aan de slag met een van de vele voorbeelden en het byClaire garen.

Al het byClaire garen is geschikt voor verschillende soorten handwerk. Breien of haken, u maakt de prachtigste creaties met deze garen. Gehaakte of gebreide kleding, knuffels en kleedjes kunt u gemakkelijk zelf uitwassen. Dit kan in de wasmachine op 30 tot maximaal 40 graden.

Lees meer