Wayuu Mochilas haken 2 - Rianne de Graaf

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
9789462502604
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4 stuks)
De prachtige tassen van Rianne de Graaf zijn door haar eerste boek Wayuu Mochilas haken al razend populair. Voor dit boek heeft Rianne een hele nieuwe collectie ontworpen. Met natuurlijk de bekend ronde tassen met kleurrijke patronen, maar ook ovale tasse
€19,99
Incl. btw

Vragen over Wayuu Mochilas haken 2 - Rianne de Graaf?

Wayuu Mochilas haken 2 - Rianne de Graaf

De prachtige tassen van Rianne de Graaf zijn door haar eerste boek Wayuu Mochilas haken al razend populair. Voor dit boek heeft Rianne een hele nieuwe collectie ontworpen. Met natuurlijk de bekend ronde tassen met kleurrijke patronen, maar ook ovale tassen, een rugtas, etuis en een heuse strandtas.

Rianne legt ook in dit nieuwe boek stap voor stap uit hoe u met meerdere kleuren tegelijk de patronen in de tassen haakt. Alle patronen zijn tot in de kleinste details beschreven, zodat iedere enthousiaste haakster en haker ermee aan de slag kan.

Voor de schouderbanden gebruikte Rianne de techniek van het bandweven. Met deze leuke weeftechniek maakt u prachtige hengsels, die heel goed bij de kleurrijke mochilas passen. Voor het maken van de sluitkoorden leert ze u met vijf tot zeven lussen vlechten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen