Spaarprogramma

Helaas gaat het spaarprogramma met ingang van 15 augustus stoppen. Met ingang van 15 juli is het niet meer mogelijk om nog punten te sparen. Uw huidige punten kunt u nog tot en met 15 augustus omwisselen voor kortingscodes. 

Zodra u de punten ingewisseld heeft ontvangt u een kortingscode, bewaar deze goed, deze is 30 jaar geldig.

Hoe kan ik mijn puntenbalans zien?

Log in bij het spaarprogramma en daarna is de puntenbalans te zien op iedere pagina in de bovenste balk van het spaarprogramma.

Inloggen doe je door eerst in te loggen in je account (Helemaal links boven in de hoek op het poppetje klikken) en daarna hierboven op log in te drukken.

Hoe kan ik punten inruilen?

Selecteer de tab genaamd 'Punten inruilen'. Hier kan je alle beloningen die we aanbieden zien. Als je genoeg punten hebt kan je ze inruilen voor een beloning.

Wat betekent het als een status op 'Goedgekeurd', 'Wachtend' of 'Afgewezen' staat?

  • Goedgekeurd: Deze punten kunnen meteen worden ingeruild voor beloningen
  • Wachtend: Deze punten moet nog geverifieerd worden voordat je ze kan inruilen. Dit geldt voornamelijk voor doorverwijzingen en aankopen.
  • Afgewezen: Deze punten zullen niet worden toegevoegd aan je account. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je een aankoop annuleert (de punten zullen dan veranderen van ‘wachtend’ naar ‘afgewezen’)

Kan ik mijn punten gebruiken bij de betaling?

Niet direct – lever eerst je punten in voor een voucher die dan weer kan worden gebruikt bij de betaling. De code op de voucher kun je invullen bij het veld kortingscode in de winkelwagen. Dan wordt de korting verrekend.

Deze kortingscodes zijn 30 jaar geldig, dus noteer ze goed. Na 15 augustus kunt u de code niet meer in het programma nakijken.