Caro's Ontwerpwedstrijd

Doe mee met Caro's maandelijkse ontwerpwedstrijd!

Wil jij kans maken om jouw ontwerp te laten schitteren in onze webshop? En ook nog eens shoptegoed te winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De maand oktober staat in het teken van de:

Kerstversiering

Waarmee ga jij ons verrassen? Wat verzin jij voor de kerst? We zijn heel benieuwd!

 

Wat zijn de voorwaarden van deze maandelijkse wedstrijd en hoe werkt het?

Onderaan de pagina zie je een overzicht van de onderwerpen die de komende maanden aan bod gaan komen. Je hebt tot aan de laatste dag van de maand om een eigen, origineel, product te haken, te breien of te borduren.

Uit alle inzendingen kiezen we elke maand de leukste ontwerpen uit. Deze ontwerpen komen als pakket terug in onze webshop.

Zodra jij jouw inzending aan ons instuurt, ga je akkoord met de volgende regels:

  • Je maakt een origineel en EIGEN ontwerp voor het onderwerp van de maand
  • Of je wilt haken, breien of borduren, dat mag je helemaal zelf weten
  • De materialen die je gebruikt, moeten in het assortiment van Caro's Atelier voorkomen. Twijfel je hierover? Neem dan even vooraf contact met ons op. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van garens van Scheepjes, Lana Grossa, Durable en Katia.
  • Je mailt ons een foto van je gemaakte product, samen met het uitgeschreven patroon, uiterlijk de laatste dag van de maand naar [email protected]
  • Wij kiezen de leukste en origineelste ontwerpen
  • De makers van de winnende ontwerpen ontvangen een tegoedbon die ze in onze webshop kunnen besteden en ook ontvangen zij de gebruikte garens van ons zodat ze eventueel het ingezonden product voor zichzelf nog een keer kunnen maken. 
  • De gekozen patronen komen als pakket in onze winkel en de patronen worden eventueel los aangeboden (dat kan gratis of tegen betaling zijn)
  • Wij ontvangen het eindproduct zodat wij voor de fotografie zorg kunnen dragen en het in de winkel kunnen tentoonstellen (en eventueel op beurzen)

LET OP: Als je ontwerp door ons gekozen wordt, krijgen wij het alleenrecht op het gebruik van het patroon. Je mag het patroon dan niet meer aan anderen verstrekken. Als wij besluiten het patroon niet meer te gebruiken, dan komen alle rechten weer bij jou terug. Elke uiting over het patroon & pakket vanuit onze kant gebeurd met vermelding van jouw naam als ontwerper.

De onderwerpen voor de komende maanden:

November    Kledingstuk 

December    Vrije keuze

Doe jij ook mee?