Caro's Ontwerpwedstrijd

Dat haken en breien heerlijk verslavend is, hoeven we jou niet uit te leggen!

Bij Caro’s Atelier proberen we onze leden elke dag weer te inspireren. Zo zorgen wij dat jij lekker aan het breien of haken kunt blijven en voor al je benodigdheden en bolletjes wol natuurlijk bij ons terecht kunt.

Dagelijks ontvangen we ontzettend mooie, gave, nieuwe projecten en ideeen in onze inbox, zonde om daar niets mee te doen! Bij Caro’s Atelier krijg je als ontwerper de kans om te shinen in de spotlight.

Daarom organiseren we nu een maandelijkse ontwerpwedstrijd! Dit is jouw kans om jouw project onder de aandacht te brengen!

We begrijpen natuurlijk dat je niet binnen 1 maand een heel deken af kunt hebben, en daarom introduceren wij de Caro’s Ontwerpwedstrijd Agenda! Hier zie je precies welke ontwerpopdracht er per maand plaats gaat vinden en kun jij inschatten wanneer je je breinaalden, haaknaalden en bolletjes wol uit de kast moet trekken om je ontwerp op tijd af te hebben!

Agenda

Maand

Onderwerp

Mei

Sjaal

Juni

Tas

Juli

Knuffel

Augustus

Sokken

September

Kussen

Oktober

Vest

November

Deken

December

Muts

Januari

Trui

Februari

Handschoenen/wanten

Maart

Babydeken

April

Tafelkleed

Doe mee met Caro's maandelijkse ontwerpwedstrijd!

Wil jij kans maken om jouw ontwerp te laten schitteren in onze webshop? En ook nog eens shoptegoed te winnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De maand juni staat in het teken van de:

Tas

Wat zijn de voorwaarden van deze maandelijkse wedstrijd en hoe werkt het?

Op deze pagina zie je een overzicht van de onderwerpen die de komende maanden aan bod gaan komen. Je hebt tot aan de laatste dag van de maand om een eigen, origineel, product te haken, te breien of te borduren.

Uit alle inzendingen kiezen we elke maand de leukste ontwerpen uit. Deze ontwerpen komen als pakket terug in onze webshop.

Zodra jij jouw inzending aan ons instuurt, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Je maakt een origineel en EIGEN ontwerp voor het onderwerp van de maand
  • Of je wilt haken, breien of borduren, dat mag je helemaal zelf weten
  • De materialen die je gebruikt, moeten in het assortiment van Caro's Atelier voorkomen. Twijfel je hierover? Neem dan even vooraf contact met ons op. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van garens van Scheepjes, Lana Grossa en Durable.
  • Je mailt ons een foto van je gemaakte product, samen met het uitgeschreven patroon, uiterlijk de laatste dag van de maand naar [email protected]
  • Wij kiezen de leukste en origineelste ontwerpen
  • De makers van de winnende ontwerpen ontvangen een tegoedbon die ze in onze webshop kunnen besteden. 
  • De gekozen patronen komen als pakket in onze winkel en de patronen worden eventueel los aangeboden (dat kan gratis of tegen betaling zijn)
  • Wij ontvangen het eindproduct zodat wij voor de fotografie zorg kunnen dragen en het in de winkel kunnen tentoonstellen (en eventueel op beurzen)

LET OP: Als je ontwerp door ons gekozen wordt, krijgen wij het alleenrecht op het gebruik van het patroon. Je mag het patroon dan niet meer aan anderen verstrekken. Als wij besluiten het patroon niet meer te gebruiken, dan komen alle rechten weer bij jou terug. Elke uiting over het patroon & pakket vanuit onze kant gebeurd met vermelding van jouw naam als ontwerper.

Doe jij ook mee?